ELCEE dordrecht kantoor en distributiecentrum, vacature en stage bij ELCEE

Wil jij een stage bij ELCEE?

MBO en HBO en uiteraard met stagevergoeding!

Praktische en afstudeerstages

Ben jij op zoek naar een leerzame en uitdagende stage? Wij bieden zowel praktische als afstudeerstages aan. Hiermee bedoelen we meewerkstages en stages aan waarbij je een onderzoek of opdracht uitvoert. Samen zoeken we naar een goede oplossing en vinden we jouw ideale stageplaats. Hierbij houden we rekening met de wensen van school en jouw persoonlijke voorkeuren. Uiteraard bieden we een stagevergoeding. ELCEE voldoet aan de stage-eisen van verschillende academies en instituten. We zijn een erkend leerbedrijf.

Stagevergoeding bij ELCEE

Uiteraard krijg je bij ons een stagevergoeding! We hebben een goede informele werksfeer en je komt in Dordrecht te werken op een supermoderne nieuwe werklocatie. Een BREEAM-locatie, waarbij je gezondheid onze extra aandacht krijgt met seizoensfruit, verse melk en karnemelk in de kantine. Ook hebben we altijd koud water, bubbeltjes water en verschillende warme dranken beschikbaar wat je heel de dag door kunt drinken. Oh ja, ook hebben wij regelmatig een feestje, of iets anders op de planning. Kortom, een goed pakket aanvullende voorwaarden waarover wij je graag informeren.

Stage Procedure

Heb je interesse in een stageplaats bij ELCEE, solliciteer dan direct online. Onderaan de stagevacature pagina staat een sollicitatieformulier, hier upload je jouw CV en motievatiebrief. Wendy leest jouw sollicitatie en neemt contact met jou op. Daarna volgt een gesprek met de afdelingsmanager om te kijken of jullie een klik hebben. In dat gesprek wordt ook de inhoud van jouw stage besproken; welke schoolopdrachten zijn belangrijk en wat worden de taken vanuit ELCEE. Hierna volgt het administratieve proces met bijvoorbeeld jouw stagecontract vanuit school. Daarna kan jij vol energie starten bij ELCEE!

Stages bij ELCEE

Stage bij ELCEE

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wendy van Duijl HR manager ELCEE
Wendy van Duijl
HR manager
wvanduijl@elcee.nl 078 654 47 77
Vlag vanNederland (Dordrecht) Nederland (Dordrecht)
+31 78 654 47 77
Vlag vanBelgië België
+32 14 44 37 80
Vlag vanDenemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Vlag vanDuitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Vlag vanFinland Finland
+358 40 028 86 31
Vlag vanPolen Polen
+48 12 361 21 06
Vlag vanZweden Zweden
+46 85 197 06 55
Vlag vanZwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90