Vacature - Stage supply chain management
Vacature

Stage supply chain management

m/v, 40 uur per week

Vacature – Stage supply chain management

Ben jij een 3e jaars student HBO logistiek of bedrijfskunde en opzoek naar een uitdagende stage? Wil jij ervaring opdoen in een super modern distributie centrum. Van nature ben je nieuwsgierig naar vernieuwing en verbetering, daarmee zie je kansen. Is streven naar de beste oplossing jouw passie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WAT GA JE DOEN?

Na een “Goedemorgen! Hoe was jouw weekend?” start je de dag samen met jouw andere collega’s.  Kop koffie of thee erbij en dan aan het werk met het project waarin je jouw technische kennis, verandervermogen en -kunde volledig kunt toepassen. De opdracht houdt het volgende in:

 • Analyseren weg en parcel zendingen vanuit ELCEE NL
 • Optimalisatie order consolidatie en verpakking en picking
 • Service behoefte/sla transport vanuit commercieel oogpunt
 • Vervoerders strategie naar Nederland, België, Luxemburg en Duitsland
 • Voorbereiden tender long en short list en analyse file

Uiteraard is dit niet alles, want wij vinden het belangrijk dat de stage aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren en opleidingseisen. Daarom is het nog beter om het te zien en ervaren, dus kom eens langs voor een kop koffie. Mail Wendy van Duijl via wvanduijl@elcee.nl of neem telefonisch contact met haar op +31 78 – 654 47 77.

Functie eisen

We sluiten de week af met een vrijdagmiddagborrel in onze moderne en gezellige kantine, waar je nog een potje tafelvoetbal kunt spelen of een potje kunt poolen met collega’s.

Naast deze informele & vrijwillige afsluiting zijn er uiteraard nog wel een paar vereisten:

 • 3e jaars student HBO logistiek of bedrijfskunde
 • Goede kennis van MS Office pakket (Word en Excel)
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je bent betrokken, enthousiast, klantvriendelijk en accuraat

STANDAARD MEEGELEVERD

Uiteraard krijg je bij ons een stagevergoeding! Bovendien heb jij tijdens deze stage ook recht op vakantiedagen. We hebben een goede informele werksfeer en je komt te werken op een supermoderne nieuwe werklocatie. Een BREEAM-locatie, waarbij je gezondheid onze extra aandacht krijgt met seizoensfruit, een fietsplan en “inhouse” sportfaciliteiten die in ontwikkeling zijn. Nu al kan je gebruikmaken van korting bij heel veel sportfaciliteiten bij jou in de buurt! Oh ja, ook hebben wij regelmatig een feestje, of iets anders op de planning. Kortom, een goed pakket aanvullende voorwaarden waarover wij je graag informeren.

Solliciteren

Ben je enthousiast dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Vul het formulier op deze pagina in of stuur een e-mail, met CV en motivatiebrief, naar Wendy van Duijl via wvanduijl@elcee.nl. Vragen over de functie beantwoordt Wendy ook telefonisch +31 78 – 654 47 77. Vergeet de mogelijkheid niet om een kop koffie te komen drinken of een dagje mee te kijken, ook dat behoort tot de mogelijkheden.

 • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wendy van Duijl HR manager ELCEE
Wendy van Duijl
HR manager
wvanduijl@elcee.nl 078 654 47 77
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact opnemen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wendy van Duijl HR manager ELCEE
Wendy van Duijl
HR manager
wvanduijl@elcee.nl 078 654 47 77

Werken bij ELCEE

ELCEE is een dynamisch, ambitieus bedrijf met duidelijke groeidoelstellingen zowel nationaal als internationaal. Als leverancier van gietstukken, smeedstukken, glijlagers en (las)samenstellingen, bedienen we onze klanten met producten die volgens hoge kwaliteitsnormen zijn vervaardigd. Technische ondersteuning, kwaliteitscontrole en supply chain management zijn standaard diensten bij onze producten. ELCEE is gespecialiseerd in het produceren van producten in de juiste kwaliteit met verschillende logistieke concepten tegen de beste kosten voor onze klanten. Dit maakt ELCEE dé keuze van de klant voor het leveren en ontwikkelen van producten volgens klantspecificatie.

Over ELCEE
Vlag vanNederland Nederland
+31 78 654 47 77
Vlag vanBelgië België
+32 14 44 37 80
Vlag vanDenemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Vlag vanDuitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Vlag vanFinland Finland
+358 40 028 86 31
Vlag vanPolen Polen
+48 12 361 21 06
Vlag vanZweden Zweden
+46 85 197 06 55
Vlag vanZwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90