Quality control stage
Vacature

Quality control stage

m/v, stageplaats

Quality control stage

Zoek jij (als student) een toffe stage onze afdeling quality assurance en control? Wil je graag werkervaring opdoen in een groot bedrijf en alles leren over het meten en controleren van de kwaliteit van producten? Werk je graag in een leuk en gezellig team? Zoek dan niet verder; solliciteer voor de stageplaats op de quality control afdeling van ELCEE!

WAT GA JE DOEN

Na een “Goedemorgen! Hoe was jouw weekend?” start je de dag samen met jouw andere collega’s. ELCEE streeft ernaar om producten te leveren die minimaal voldoen aan de verwachtingen van de klant. Een belangrijk aspect met betrekking tot de kwaliteit van de producten, is de maatvoering ervan. Wanneer de maatvoering van een product niet voldoet aan de tekening, dan is de kans groot dat de klant het deel niet kan gebruiken. Om te kunnen beoordelen of een product voldoet aan de specificaties op tekening, moet onder andere worden bepaald of de dimensies van een product overeenkomen met de eisen. Dit gebeurt voor een belangrijk deel in ons meetlaboratorium in Dordrecht, waar we de beschikking hebben over een groot aantal meet- en controlemiddelen.

Uiteraard is er tijdens de stage ook ruimte voor een onderzoek of project vanuit school en krijg je stagevergoeding. We sluiten de week af met een Vrijmibo in onze moderne en gezellige kantine, waar je nog een potje tafelvoetbal kunt spelen of een potje kunt poolen met collega’s.

TAKENPAKKET

 • Definitie van de verschillende meetsystemen in het laboratorium
 • Aantonen dat de gebruikte meetsystemen betrouwbaar zijn door middel van controletesten en analyses (MSA, Gauge R&R)
 • Opstellen van werkinstructie om MSA een terugkerende activiteit te maken in het meetlab
 • Rapportage en aanbevelingen

FUNCTIE-EISEN

 • HBO opleidingsniveau
 • Goede kennis van MS Office pakket (Word en Excel)
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je bent betrokken, enthousiast, klantvriendelijk en accuraat

STANDAARD MEEGELEVERD

Uiteraard krijg je bij ons een stagevergoeding! We hebben een goede informele werksfeer en je komt in Dordrecht te werken op een supermoderne nieuwe werklocatie. Een BREEAM-locatie, waarbij je gezondheid onze extra aandacht krijgt met seizoensfruit, verse melk en karnemelk in de kantine. Ook hebben we altijd koud water, bubbeltjes water en verschillende warme dranken beschikbaar wat je heel de dag door kunt drinken. Oh ja, ook hebben wij regelmatig een feestje, of iets anders op de planning. Kortom, een goed pakket aanvullende voorwaarden waarover wij je graag informeren.

SOLLICITEREN

Ben je enthousiast geworden? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Vul het formulier op deze pagina in of stuur een e-mail, met CV en motivatiebrief, naar Wendy van Duijl via wvanduijl@elcee.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Wendy van Duijl +31 78 – 654 47 77.

 • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wendy van Duijl HR manager ELCEE
Wendy van Duijl
HR manager
wvanduijl@elcee.nl 078 654 47 77
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

WERKEN BIJ ELCEE

ELCEE is een dynamisch, ambitieus bedrijf met duidelijke groeidoelstellingen zowel nationaal als internationaal. Als leverancier van gietstukken, smeedstukken, glijlagers en (las)samenstellingen, bedienen we onze klanten met producten die volgens hoge kwaliteitsnormen zijn vervaardigd. Technische ondersteuning, kwaliteitscontrole en supply chain management zijn standaard diensten bij onze producten. ELCEE is gespecialiseerd in het produceren van producten in de juiste kwaliteit met verschillende logistieke concepten tegen de beste kosten voor onze klanten. Dit maakt ELCEE dé keuze van de klant voor het leveren en ontwikkelen van producten volgens klantspecificatie.

Over ELCEE
Vlag vanNederland (Dordrecht) Nederland (Dordrecht)
+31 78 654 47 77
Vlag vanBelgië België
+32 14 44 37 80
Vlag vanDenemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Vlag vanDuitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Vlag vanFinland Finland
+358 40 028 86 31
Vlag vanPolen Polen
+48 12 361 21 06
Vlag vanZweden Zweden
+46 85 197 06 55
Vlag vanZwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90