PRINS ACADEMY: VALUE ADDED ENGINEERING TRAINING
Geplaatst op: 25-03-2024

PRINS Academy : VALUE ADDED ENGINEERING TRAINING

In een wereld waar technologische vooruitgang de norm is, staat kennisdeling centraal in het streven naar innovatie en groei. PRINS Academy, een onderdeel van de ELCEE groep, biedt een unieke kans om diepgewortelde kennis en vaardigheden op het gebied van Value added engineering te ontwikkelen middels trainingen op maat. Specifiek richten we ons op de toegevoegde waarde van engineering in relatie tot gietstukken en smeedstukken, en hoe deze kunnen bijdragen aan de optimalisatie van producten en het verlagen van de Total Cost of Ownership (TCO).

VALUE ADDED ENGINEERING aan PRINS Academy

Ben jij een engineer die zijn of haar kennis en vaardigheden wil uitbreiden? Twijfel dan niet langer en neem contact op met jouw accountmanager bij ELCEE om je in te schrijven voor een training bij PRINS Academy. Onze trainingen zijn speciaal ontworpen om jou te helpen denken in value added engineering. Door het omzetten van componenten naar gietstukken en smeedstukken bij productontwikkeling, kun je producten creëren die sterker, duurzamer en betrouwbaarder zijn. Dit verhoogt niet alleen de waarde van het product, maar verlaagt ook de kosten en verbetert de algehele prestaties. Daarnaast bieden gietstukken de mogelijkheid om complexe vormen te maken, terwijl smeedstukken zorgen voor extra sterkte en duurzaamheid.

WAAROM PRINS ACADEMY?PRINS ACADEMY: VALUE ADDED ENGINEERING TRAINING

  • Kennis en kunde: profiteer van uitgebreide kennis en expertise op het gebied van gietstukken en smeedstukken.
  • Optimalisatie: leer hoe u uw producten kunt optimaliseren en de Total Cost of Ownership kunt verlagen.
  • Innovatie: blijf op de hoogte van de laatste technieken en innovaties voor gietstukken en smeedstukken.
  • Flexibiliteit: kies voor een training in onze academie of bij u op locatie, afgestemd op uw behoeften.

DENKEN IN GIETSTUKKEN EN SMEEDSTUKKEN

PRINS Academy is meer dan alleen een leerplatform; het is een bron van innovatie. Door deel te nemen aan onze trainingen, vergroot u niet alleen uw kennis, maar ook uw kunde. Onze focus ligt op het delen van waardevolle inzichten en technieken die engineers in staat stellen om in gietstukken en smeedstukken te denken. Dit opent een wereld van mogelijkheden voor productontwikkeling en -optimalisatie.

Onze cursussen omvatten een breed scala aan onderwerpen, waaronder ontwerp en analyse van componenten, materiaalkeuze, productieprocessen en kwaliteitscontrole. We spelen tijdens de training in op het niveau van de deelnemers, zodat zowel beginnende als ervaren engineers bij ons terecht kunnen.

LEER DE VOORDELEN VAN GIETSTUKKEN EN SMEEDSTUKKEN aan de PRINS Academy

Het omzetten van een gelast onderdeel naar een gietstuk of smeedstuk biedt diverse voordelen die de prestaties, betrouwbaarheid en efficiëntie van het product kunnen verbeteren:PRINS academy: DENKEN IN GIETSTUKKEN EN SMEEDSTUKKEN

 • Verbeterde productprestaties: het gietstuk of smeedstuk vertoont een verhoogde sterkte en slijtvastheid
 • Vervallen van lasnaden en verbindingen verbetert sterkte: door te kiezen voor een gietoplossing uit één stuk worden potentiële problemen geëlimineerd.
 • Gewichtsreductie: door te kiezen voor lichtgewicht oplossingen kan de efficiëntie worden verhoogd en kosten geduceert.
 • Vermindering van het aantal componenten: het totale ontwerp kan worden vereenvoudigd door onnodige onderdelen te elimineren.

UW DOEL: KENNIS EN EXPERTISE ONTWIKKELEN

Het doel van de PRINS Academy is om individuele engineers en engineeringteams de kennis en expertise te bieden die nodig zijn voor het ontwerpen van de meest optimale componenten. Of u nu de voorkeur geeft aan training in onze academie of bij u op locatie, wij zorgen voor een leerervaring die uw engineers in staat stelt om hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.


NEEM CONTACT OP over de PRINS Academy

Investeer in jezelf: til jouw expertise op het gebied van gietstukken en smeedstukken naar een hoger niveau. Neem contact op met jouw accountmanager van ELCEE om je in te schrijven voor een training bij PRINS Academy en ontdek de voordelen van value added engineering.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ralph Littooij ELCEE
Ralph Littooij
Inside sales
rlittooij@elcee.nl +31 78 - 654 47 21

Profiteer van samenwerking

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vertel ons over uw project!

Contact ELCEE
Vlag vanNederland (Dordrecht) Nederland (Dordrecht)
+31 78 654 47 77
Vlag vanBelgië België
+32 14 44 37 80
Vlag vanDenemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Vlag vanDuitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Vlag vanFinland Finland
+358 40 028 86 31
Vlag vanPolen Polen
+48 12 361 21 06
Vlag vanZweden Zweden
+46 85 197 06 55
Vlag vanZwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90