Kito Crosby door ELCEE
Geplaatst op: 23-05-2024

ELCEE officiële importeur van Kito Crosby takels in Nederland!

Met trots kunnen wij mededelen dat ELCEE vanaf 9 mei 2024 de officiële importeur is voor het complete programma Kito takels in Nederland! Het programma bestaat uit hoogwaardige handketting- en rateltakels, maar ook een groot pakket aan elektrisch aangedreven takels. Alle producten kunnen vanzelfsprekend met trollies geleverd worden, zowel handmatig of elektrisch aangedreven. Kito Crosby staat algemeen bekend om haar kwalitatief hoogwaardige producten en een niet te evenaren levensduur, onder de zwaarste omstandigheden.

ELCEE: Meer dan 50 jaar ervaring in hijs- en sjormateriaal

ELCEE is al meer dan 50 jaar importeur van Gunnebo hijs-en sjormateriaal en, sinds een aantal jaren, door de overname van Gunnebo door Crosby, ook verdeler van het complete Crosby programma hijsmateriaal en toebehoren. Met de overname van KITO door Crosby is het importeren van Kito Crosby producten een logische vervolgstap.

ELCEE officiële importeur van Kito Crosby takels in Nederland!

Kito Crosby takels en reserveonderdelen direct uit voorraad leverbaar

De Kito Crosby takels en reserveonderdelen worden in Dordrecht op voorraad gehouden, zodat wij u, zoals gebruikelijk, snel van de juiste producten kunnen voorzien. We hebben net een grote levering ontvangen en kunnen vanaf nu uit voorraad leveren. Daarnaast zijn wij in staat alle Kito takels aan de wensen van de klant aan te passen. Voor vragen neem contact op met onze verkoop binnendienst via +31 78 654 47 15 of info@elcee.nl.

Kito Crosby takels: kwaliteit en duurzaamheid

Highlights in de producten van Kito Crosby die ELCEE levert zijn:

  • Rateltakels
  • Kettingtakels
  • Electrische kettingtakels

Snelle levering en uitstekende service

Bent u op zoek naar betrouwbare en hoogwaardige takels? Kies dan voor Kito Crosby door ELCEE. Met meer dan 50 jaar ervaring en een uitgebreid assortiment direct uit voorraad leverbaar, bent u verzekerd van de beste kwaliteit en snelle levering. ELCEE is de importeur van Kito Crosby in Nederland.

Voor meer informatie over het Kito Crosby assortiment en de diensten van ELCEE, kunt u contact opnemen met ons team van experts.


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vincent van Erp ELCEE Hijstechniek
Vincent van Erp
Inside sales hijstechniek
vvanerp@elcee.nl 078 654 47 15

Profiteer van samenwerking

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vertel ons over uw project!

Contact ELCEE
Vlag vanNederland (Dordrecht) Nederland (Dordrecht)
+31 78 654 47 77
Vlag vanBelgië België
+32 14 44 37 80
Vlag vanDenemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Vlag vanDuitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Vlag vanFinland Finland
+358 40 028 86 31
Vlag vanPolen Polen
+48 12 361 21 06
Vlag vanZweden Zweden
+46 85 197 06 55
Vlag vanZwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90