Inside sales Stefan Boon
Vacature

Verkoop binnendienst medewerker

m/v, 38 uur per week

Verkoop binnendienst

ELCEE zoekt een gedreven verkoop binnendienst medewerker in Dordrecht! Ben jij die commerciële duizendpoot die van aanpakken weet en geniet van het scoren van een order of het binnenhalen van een nieuwe klant? Heb jij een groot gevoel voor klantcontact? Heb jij ervaring als commercieel medewerker, sales support of inside sales medewerker? Dan is dit wat je bij ons kan doen.

Wat ga je doen?

Als verkoop binnendienst start je de dag samen met jouw collega’s van de afdeling inside sales. Als medewerker inside sales ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je bent voortdurend telefonisch in contact met (potentiële) klanten en heb je een diversiteit aan taken. Uiteraard verzorg je de administratie hieromtrent met grote nauwkeurigheid.

ELCEE is een leverancier van onder andere RVS bevestigingsmaterialen en glijlagers. Dit zijn de productgroepen waarvoor jij gaat werken. Wij bedienen onze klanten met producten die volgens hoge kwaliteitsnormen zijn vervaardigd. ELCEE beschikt over een uitgebreid voorraadprogramma en kan verschillende logistieke concepten aanbieden volgens klant-specifieke wensen.

We sluiten de week af met een vrijdagmiddagborrel in onze moderne en gezellige kantine, waar je nog een potje tafelvoetbal kunt spelen of een potje kunt poolen met collega’s.

Jouw nieuwe werkplek bij ELCEE

Je komt te werken in een bevlogen en enthousiast team op de afdeling Inside Sales standaard componenten. Samen met jouw 8 directe collega’s, zorg jij samen met de teamleider en afdelingsmanager elke dag voor een succes! Het team is een hecht team, met regelmatig leuke team-uitjes en activiteiten. We onderhouden onderling korte lijntjes en zorgen voor een prettige en informele sfeer. Het team werkt nauw samen met de accountmanagers, die dezelfde waarden delen.

Takenpakket verkoop binnendienst

 • Gericht telefonisch op zoek gaan naar nieuwe klanten, prijsaanvragen en het reactiveren van oude klanten
 • Telefonisch informatie verzamelen voor. bestaande klanten en ontvangen prijsaanvragen
 • Offertes opvolgen
 • Beheer en onderhoud van de data in het CRM pakket

Functie-eisen verkoop binnendienst

 • Ervaring binnen customer service verkoop binnendienst (B2B)
 • Sterke communicatieve vaardigheden en vasthoudendheid zijn essentieel
 • Proactieve houding gericht op leren en het behalen van meetbare resultaten
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Goede kennis van het MS Office pakket (Outlook, Word en Excel)

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende functie binnen een groeiend bedrijf
 • Een informele werksfeer met ruimte voor eigen initiatief
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en training

Standaard meegeleverd

Wij zoeken een fijne collega en daarbij hoort uiteraard een goed salaris. Bovendien krijg je bij ons een bovengemiddeld aantal vakantiedagen; 30 stuks. Een uitstekende pensioenregeling, is standaard onderdeel van de arbeidsvoorwaarden. We hebben een goede informele werksfeer en je komt te werken op een supermoderne werklocatie. Een BREEAM-locatie, waarbij gezondheid extra aandacht krijgt met bijvoorbeeld seizoensfruit. Kortom, een goed pakket aanvullende voorwaarden waarover wij je graag informeren.

SOLLICITEREN

Ben je enthousiast dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Vul het formulier op deze pagina in of stuur een e-mail, met CV en motivatiebrief, naar Wendy van Duijl via wvanduijl@elcee.nl. Vragen over de functie beantwoordt Wendy ook telefonisch +31 78 – 654 47 77.


 • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wendy van Duijl HR manager ELCEE
Wendy van Duijl
HR manager
wvanduijl@elcee.nl 078 654 47 77

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

WERKEN BIJ ELCEE

ELCEE is een dynamisch, ambitieus bedrijf met duidelijke groeidoelstellingen zowel nationaal als internationaal. Als leverancier van gietstukken, smeedstukken, glijlagers en (las)samenstellingen, bedienen we onze klanten met producten die volgens hoge kwaliteitsnormen zijn vervaardigd. Technische ondersteuning, kwaliteitscontrole en supply chain management zijn standaard diensten bij onze producten. ELCEE is gespecialiseerd in het produceren van producten in de juiste kwaliteit met verschillende logistieke concepten tegen de beste kosten voor onze klanten. Dit maakt ELCEE dé keuze van de klant voor het leveren en ontwikkelen van producten volgens klantspecificatie.

Over ELCEE
Vlag vanNederland (Dordrecht) Nederland (Dordrecht)
+31 78 654 47 77
Vlag vanBelgië België
+32 14 44 37 80
Vlag vanDenemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Vlag vanDuitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Vlag vanFinland Finland
+358 40 028 86 31
Vlag vanPolen Polen
+48 12 361 21 06
Vlag vanZweden Zweden
+46 85 197 06 55
Vlag vanZwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90