communicatief sterke junior buyer
Vacature (m/v, 40 uur per week)

Product engineer engineered components

Giet-, en smeedwerk, lassamenstellingen, glijlagers

Product engineer engineered components

Ben jij geïnteresseerd in technische geëngineerde componenten en gedreven om met de beste oplossing te komen voor onze klanten? Dan is dit wat je bij ons kan doen. Als product engineer ontwikkel je optimale componenten of assemblages voor en met onze klanten. Je bent technisch betrokken en verantwoordelijk vanaf de aanvraag tot go-life van serieproductie! Denk hierbij aan machine onderdelen in de breedste zin van het woord; beugels, vergrendelpunten, scharnier(en), framedelen, container picktanden, cilinderoog etc. Ben jij van nature nieuwsgierig naar vernieuwing en verbetering? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WAT GA JE DOEN?

Je start de week samen met andere engineers en technisch tekenaars  en gaat aan de slag met het project waarin je jouw technische kennis, verandervermogen en -kunde volledig kunt toepassen. Wat daar allemaal bij hoort is het volgende:

 • Definiëren van productiemethode en productiestappen om de functie van het artikel te behouden maar de kosten te reduceren
 • Beoordelen van de aanvraag die de klant heeft gedaan, je stelt de technische specificaties op en werkt samen, of zelfstandig, met de technische tekenaar aan het ontwerp.
 • Technisch begeleiden van ontwerp tot massa productie
 • Je stelt een protocol op voor de controle van de kwaliteit en je bent verantwoordelijk voor het vrijgave proces.
 • Productieproblematiek oplossen (de oplossingen die jij bedenkt en laat uitvoeren zorgen ervoor dat productafwijkingen voortijdig opgespoord worden).

We sluiten de week af met een vrijdagmiddagborrel in onze moderne en gezellige kantine, waar je nog een potje tafelvoetbal kunt spelen of een potje kunt poolen met collega’s.

FUNCTIE EISEN

 • HBO Werktuigbouwkunde werk- en denkniveau
 • Kennis van 3D CAD en Inventor (of vergelijkbaar)
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling. Een zeer welkome aanvulling is kennis van de Duitse taal

Sleutel tot het succes is dat jij meerdere projecten tegelijk kunt beheersen. Per project ontwikkel je meer kennis over de verschillende productie technieken die wij aanbieden; shell moulding, waterglas gieten, spuitgieten, zandgieten, smeden, sinteren, etc. Je gebruikt deze kennis om andere projecten te optimaliseren op het gebied van TCO. ELCEE levert de optimale kwaliteit op basis van de wensen van de klant. Om dit goed te moeten doen, beschik jij over de volgende eigenschappen:

 • Oplossingsgericht
 • Creatief
 • Analytisch sterk
 • Besluitvaardig

Standaard meegeleverd

Wij zoeken een fijne collega en daarbij hoort uiteraard een goed salaris. Bovendien krijg je bij ons een bovengemiddeld aantal vakantiedagen; 30 stuks. Gunstige voorwaarden op een zorgverzekering en een uitstekende pensioenregeling, zijn standaard onderdeel van de arbeidsvoorwaarden. We hebben een goede informele werksfeer en je komt te werken op een supermoderne werklocatie. Een BREEAM-locatie, waarbij gezondheid extra aandacht krijgt met seizoensfruit en een fietsplan. Ook kun je gebruikmaken van korting bij heel veel sportfaciliteiten bij jou in de buurt. Kortom, een goed pakket aanvullende voorwaarden waarover wij je graag informeren.

Solliciteren

Ben je enthousiast geraakt? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Ben jij dé order fulfillment planner die bij ons aan de slag wil gaan? Solliciteer dan per e-mail, met CV en motivatiebrief, naar Wendy van Duijl via wvanduijl@elcee.nl. Vragen beantwoordt Wendy ook graag telefonisch +31 6 39 41 89 19. Wil je liever eerst langskomen om een kop koffie te drinken, of een dagje mee te kijken, ook dat behoort tot de mogelijkheden.

 • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wendy van Duijl HR manager ELCEE
Wendy van Duijl
HR manager
wvanduijl@elcee.nl 078 654 47 77
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

WERKEN BIJ ELCEE

ELCEE is een dynamisch, ambitieus bedrijf met duidelijke groeidoelstellingen zowel nationaal als internationaal. Als leverancier van gietstukken, smeedstukken, glijlagers en (las)samenstellingen, bedienen we onze klanten met producten die volgens hoge kwaliteitsnormen zijn vervaardigd. Technische ondersteuning, kwaliteitscontrole en supply chain management zijn standaard diensten bij onze producten. ELCEE is gespecialiseerd in het produceren van producten in de juiste kwaliteit met verschillende logistieke concepten tegen de beste kosten voor onze klanten. Dit maakt ELCEE dé keuze van de klant voor het leveren en ontwikkelen van producten volgens klantspecificatie.

Over ELCEE
Vlag vanNederland Nederland
+31 78 654 47 77
Vlag vanBelgië België
+32 51 33 77 33
Vlag vanDenemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Vlag vanDuitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Vlag vanFinland Finland
+358 40 028 86 31
Vlag vanPolen Polen
+48 12 361 21 06
Vlag vanZweden Zweden
+46 85 197 06 55
Vlag vanZwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90