stage crediteuren administratie
Vacature (m/v, 40 uur per week)

Product engineer

Giet-, en smeedwerk, lassamenstellingen, glijlagers

Product engineer

In deze functie word je de specialist voor het ontwikkelen en produceren van metalen componenten en assemblages. Met de kennis van gieten, smeden, CNC bewerken, oppervlaktebehandelingen, inspectiemethodes en meer begeleid je producten van het eerste idee tot serieproductie. Ben jij de mechanical engineer die van nature nieuwsgierig is naar productie optimalisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WAT GA JE DOEN?

Je start de week samen met andere engineers en technisch tekenaars en gaat aan de slag met het project waarin je jouw technische kennis, verandervermogen en -kunde volledig kunt toepassen. Wat daar allemaal bij hoort is het volgende:

 • Je adviseert over productiemogelijkheden van producten of subassemblages voor klanten in verschillende sectoren
 • Je begeleidt producten van ontwerp tot massaproductie
 • Je stelt product specificaties en eisen op aan de hand van internationale regelgevingen en richtlijnen in samenspraak met de klant
 • Je communiceert met klanten, collega’s en productielocaties om deze producten succesvol af te ronden
 • Je analyseert (preventief) productieproblemen en laat de oplossing uitvoeren

We sluiten de week af met een vrijdagmiddagborrel in onze moderne en gezellige kantine, waar je nog een potje tafelvoetbal kunt spelen of een potje kunt poolen met collega’s.

FUNCTIE EISEN

Je wordt intern opgeleid om de specialist te worden in dit uitdagende vakgebied waar wij de volgende basis voor vragen:

 • HBO/MBO+ Werktuigbouwkunde werk- en denkniveau
 • Analytisch, gedreven en besluitvaardig
 • Goed in het overzicht behouden van je werkzaamheden
 • Beheersing van Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling. Een welkome aanvulling is kennis van de Duitse taal
 • Kennis van metaal producerende of verwerkende industrie is een pré

Standaard meegeleverd

Wij zoeken een fijne collega en daarbij hoort uiteraard een goed salaris. Bovendien krijg je bij ons een bovengemiddeld aantal vakantiedagen; 30 stuks. Een uitstekende pensioenregeling, is standaard onderdeel van de arbeidsvoorwaarden. We hebben een goede informele werksfeer en je komt te werken op een supermoderne werklocatie. Een BREEAM-locatie, waarbij gezondheid extra aandacht krijgt met bijvoorbeeld seizoensfruit. Kortom, een goed pakket aanvullende voorwaarden waarover wij je graag informeren.

Solliciteren

Ben je enthousiast dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Vul het formulier op deze pagina in of stuur een e-mail, met CV en motivatiebrief, naar Wendy van Duijl via wvanduijl@elcee.nl. Vragen over de functie beantwoordt Wendy ook telefonisch +31 78 – 654 47 77.

 • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wendy van Duijl HR manager ELCEE
Wendy van Duijl
HR manager
wvanduijl@elcee.nl 078 654 47 77
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

WERKEN BIJ ELCEE

ELCEE is een dynamisch, ambitieus bedrijf met duidelijke groeidoelstellingen zowel nationaal als internationaal. Als leverancier van gietstukken, smeedstukken, glijlagers en (las)samenstellingen, bedienen we onze klanten met producten die volgens hoge kwaliteitsnormen zijn vervaardigd. Technische ondersteuning, kwaliteitscontrole en supply chain management zijn standaard diensten bij onze producten. ELCEE is gespecialiseerd in het produceren van producten in de juiste kwaliteit met verschillende logistieke concepten tegen de beste kosten voor onze klanten. Dit maakt ELCEE dé keuze van de klant voor het leveren en ontwikkelen van producten volgens klantspecificatie.

Over ELCEE
Vlag vanNederland (Dordrecht) Nederland (Dordrecht)
+31 78 654 47 77
Vlag vanBelgië België
+32 14 44 37 80
Vlag vanDenemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Vlag vanDuitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Vlag vanFinland Finland
+358 40 028 86 31
Vlag vanPolen Polen
+48 12 361 21 06
Vlag vanZweden Zweden
+46 85 197 06 55
Vlag vanZwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90