Medewerker magazijn ELCEE 2022
Vacature

Medewerker magazijn

m/v, 40 uur per week

Medewerker magazijn

Kom direct in dienst bij ELCEE

Ben jij die enthousiaste, klantvriendelijke, harde werker die opzoek is naar een afwisselende baan in ons magazijn? Ben jij een echte teamspeler en heb jij zin om je handen uit de mouwen te steken in een gezellige informele magazijnomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen

Na een “Goedemorgen! Hoe was jouw avond/weekend?” start je de dag samen met jouw andere collega’s.  Als medewerker magazijn ben je onderdeel van een team enthousiaste mensen, dat zich dagelijks inzet om alle bestellingen van klanten zorgvuldig te picken, verpakken en te versturen. Voor het magazijn zijn wij op zoek naar een allround medewerker voor diverse werkzaamheden. De werkzaamheden bestaan uit onder andere uit order picken, pakketten verzendklaar maken, producten uitpakken en ompakken, controleren van orders en overige taken die bij het magazijn horen. Na een week werken, sluiten we dan de week af met een vrijdagmiddagborrel in onze moderne en gezellige kantine, waar je nog een potje tafelvoetbal kunt spelen of een potje kunt poolen met collega’s.

Takenpakket

 • Order picken
 • Pakketten verzendklaar maken
 • Producten uitpakken en ompakken
 • Orders controleren

Functie-eisen

 • LBO of MBO
 • In bezit van heftruck, reachtruck en/of orderpick certificaat is een pré
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • We zoeken een kandidaat met doorgroei potentie, mogelijkheden van doorgroei o.a. voorman en/of product specialist inbound
 • Je bent betrokken, enthousiast, klantvriendelijk, accuraat en een echte teamspeler

Standaard meegeleverd

Wij zoeken een fijne collega en daarbij hoort uiteraard een goed salaris. Bovendien krijg je bij ons een bovengemiddeld aantal vakantiedagen; 30 stuks. Gunstige voorwaarden op een zorgverzekering en een uitstekende pensioenregeling, zijn standaard onderdeel van de arbeidsvoorwaarden. We hebben een goede informele werksfeer en je komt te werken op een supermoderne werklocatie. Een BREEAM-locatie, waarbij gezondheid extra aandacht krijgt met bijvoorbeeld seizoensfruit. Kortom, een goed pakket aanvullende voorwaarden waarover wij je graag informeren.

Solliciteren

Ben je enthousiast dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Vul het formulier op deze pagina in of stuur een e-mail, met CV en motivatiebrief, naar Wendy van Duijl via wvanduijl@elcee.nl. Vragen over de functie beantwoordt Wendy ook telefonisch +31 78 – 654 47 77.

 • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wendy van Duijl HR manager ELCEE
Wendy van Duijl
HR manager
wvanduijl@elcee.nl 078 654 47 77
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

WERKEN BIJ ELCEE

ELCEE is een dynamisch, ambitieus bedrijf met duidelijke groeidoelstellingen zowel nationaal als internationaal. Als leverancier van gietstukken, smeedstukken, glijlagers en (las)samenstellingen, bedienen we onze klanten met producten die volgens hoge kwaliteitsnormen zijn vervaardigd. Technische ondersteuning, kwaliteitscontrole en supply chain management zijn standaard diensten bij onze producten. ELCEE is gespecialiseerd in het produceren van producten in de juiste kwaliteit met verschillende logistieke concepten tegen de beste kosten voor onze klanten. Dit maakt ELCEE dé keuze van de klant voor het leveren en ontwikkelen van producten volgens klantspecificatie.

Over ELCEE
Vlag vanNederland (Dordrecht) Nederland (Dordrecht)
+31 78 654 47 77
Vlag vanBelgië België
+32 14 44 37 80
Vlag vanDenemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Vlag vanDuitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Vlag vanFinland Finland
+358 40 028 86 31
Vlag vanPolen Polen
+48 12 361 21 06
Vlag vanZweden Zweden
+46 85 197 06 55
Vlag vanZwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90