Online marketing stage ELCEE
Vacature

Marketing stagiair

m/v, 40 uur per week

 Marketing stagiair

Ben jij die energieke, gedreven en creatieve marketingstagiair die de marketingafdeling van ELCEE komt versterken? Heb jij oog voor detail en een passie voor online marketing? Heb jij een hands on mentaliteit en ben jij resultaat gericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

ELCEE is een dynamisch, ambitieus bedrijf met duidelijke groeidoelstellingen zowel nationaal als internationaal. Als leverancier van gietstukken, smeedstukken, lagers en (las)samenstellingen, bedienen we onze klanten met producten die volgens hoge kwaliteitsnormen zijn vervaardigd. Technische ondersteuning, kwaliteitscontrole en supply chain management zijn standaard diensten bij onze producten. ELCEE is gespecialiseerd in het produceren van producten in de juiste kwaliteit met verschillende logistieke concepten tegen de beste kosten voor onze klanten. Dit maakt ELCEE dé keuze van de klant voor het leveren en ontwikkelen van producten volgens klantspecificatie.

Wat ga je doen

Tijdens deze stage hou jij je bezig met ontzettend veel verschillende aspecten van het marketingvak. Samen gaan we onderzoeken waar jouw passie ligt en waar jij de grootste bijdrage aan ELCEE kan leveren. Dit kan SEO of SEA gerelateerd zijn zoals zoekwoordonderzoek of contentmarketing, maar je kunt ook ondersteunen je bij Google Ads campagnes. Daarnaast mag je meewerken met video en fotografieprojecten. Ben jij organisatorisch sterk? Dan kunnen we wellicht ook evenementenprojecten aan jou toevertrouwen. Wij vinden het belangrijk continu te blijven leren en wij laten stagiaires dat ook graag doen. Zoek jij een stage waarbij je gebruikt wordt als manusje van alles? Zoek dan maar verder, wij zoeken in stagiair een aanvulling op ons team! Je werkt in een team met 3 collega’s en bent verantwoordelijk voor de online marketing voor de gehele ELCEE Group. Je rapporteert direct aan de online marketeer. Kortom: een uitdagende internationale stage met standplaats Dordrecht.

Takenpakket

  • Online marketing (content marketing, SEO, SEA, nieuwsbrieven, social media, etc.)
  • Offline marketing (brochures, POS, facilitaire uitingen, zoals vlaggen of autobelettering, evenementen organisatie, etc.)

Functie-eisen

  • HBO derde jaars meeloopstage
  • Ervaring met het schrijven van teksten
  • Goede kennis van MS Office pakket (Word en Excel)
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Secuur en enthousiast!

Interesse

Ben jij dé marketing stagiair die bij ons aan de slag wil gaan? Solliciteer direct of stuur een e-mail, met CV en motivatiebrief,dan per e-mail, met CV en motivatiebrief, naar Wendy van Duijl via wvanduijl@elcee.nl. Vragen beantwoordt Wendy ook graag telefonisch 06 – 39 41 89 19.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wendy van Duijl HR manager ELCEE
Wendy van Duijl
HR manager
wvanduijl@elcee.nl 078 654 47 77
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wendy van Duijl HR manager ELCEE
Wendy van Duijl
HR manager
wvanduijl@elcee.nl 078 654 47 77
Flag of België België
+32 51 33 77 33
Flag of Denemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Flag of Duitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Flag of Finland Finland
+358 40 028 86 31
Flag of Polen Polen
+48 12 361 21 06
Flag of Nederland Nederland
+31 78 654 47 77
Flag of Zweden Zweden
+46 85 197 06 55
Flag of Zwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90