Vacature ELCEE inside sales medewerker
Vacature

Marketing stagiair

m/v, 40 uur per week, vanaf februari 2023

Marketing stagiair

(periode februari 2023)

Als onze marketing stagiair leer je alles over online marketing, ondersteun je bij evenementen en werk je mee aan de nieuwste brochure. Dan is dit wat je bij ons kan doen!

Een stagiair is bij ons een waardevolle collega, jij leert er niets van als je twintig weken lang alleen maar data aan het intypen bent. En wij leren dan dus ook niets van jou. Tijdens jouw stage ga je eerst werken aan heel veel verschillende projecten. Op deze manier merk je al snel waar jouw hart ligt en waar jij het meeste van wilt leren. Dat worden dan de werkzaamheden van jouw stage. Uiteraard is er tijdens de stage ook ruimte voor een onderzoek of project vanuit school en krijg je stagevergoeding.

WAT GA JE DOEN

We starten de dag met een praatje over het weekend of de vorige avond en daarna verdelen we de taken. Tijdens deze stage hou jij je bezig met ontzettend veel verschillende aspecten van het marketingvak. Samen gaan we onderzoeken waar jouw passie ligt en waar jij de grootste bijdrage aan ELCEE kan leveren. Dit kan SEO of SEA gerelateerd zijn zoals zoekwoordenonderzoek of contentmarketing, maar je kunt ook ondersteunen bij Google Ads campagnes. Daarnaast mag je meewerken met video en fotografieprojecten. Ben jij organisatorisch sterk? Dan kunnen we wellicht ook evenementen-projecten aan jou toevertrouwen. Wij vinden het belangrijk continu te blijven leren en wij laten stagiaires dat ook graag doen. Zoek jij een stage waarbij je gebruikt wordt als manusje van alles? Zoek dan maar verder, wij zoeken een stagiair die een aanvulling is op ons team! Je werkt in een team van 3 collega’s en bent verantwoordelijk voor de online marketing voor de gehele ELCEE Group. Je rapporteert direct aan de online marketeer. Kortom: een uitdagende internationale stage waarbij je werkt vanuit ons nieuwe kantoor in Dordrecht. We sluiten de week af met een Vrijmibo in onze moderne en gezellige kantine, waar je nog een potje tafelvoetbal kunt spelen of een potje kunt poolen met collega’s.

TAKENPAKKET

 • Online marketing (content marketing, SEO, SEA, nieuwsbrieven, social media, etc.)
 • Offline marketing (brochures, POS, facilitaire uitingen, zoals vlaggen of autobelettering, evenementen organisatie, etc.)

FUNCTIE-EISEN

 • HBO derdejaars meeloopstage
 • Ervaring met het schrijven van teksten
 • Goede kennis van MS Office pakket (Word en Excel)
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Secuur en enthousiast!

STANDAARD MEEGELEVERD

Uiteraard krijg je bij ons een stagevergoeding! We hebben een goede informele werksfeer en je komt in Dordrecht te werken op een supermoderne nieuwe werklocatie. Een BREEAM-locatie, waarbij je gezondheid onze extra aandacht krijgt met seizoensfruit, verse melk en karnemelk in de kantine. Ook hebben we altijd koud water, bubbeltjes water en verschillende warme dranken beschikbaar wat je heel de dag door kunt drinken. Oh ja, ook hebben wij regelmatig een feestje, of iets anders op de planning. Kortom, een goed pakket aanvullende voorwaarden waarover wij je graag informeren.

SOLLICITEREN

Ben je enthousiast geworden? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Vul het formulier op deze pagina in of stuur een e-mail, met CV en motivatiebrief, naar Wendy van Duijl via wvanduijl@elcee.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Wendy van Duijl +31 78 – 654 47 77.

 • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wendy van Duijl HR manager ELCEE
Wendy van Duijl
HR manager
wvanduijl@elcee.nl 078 654 47 77
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij ELCEE

ELCEE is een dynamisch, ambitieus bedrijf met duidelijke groeidoelstellingen zowel nationaal als internationaal. Als leverancier van gietstukken, smeedstukken, lagers en (las)samenstellingen, bedienen we onze klanten met producten die volgens hoge kwaliteitsnormen zijn vervaardigd. Technische ondersteuning, kwaliteitscontrole en supply chain management zijn standaard diensten bij onze producten. ELCEE is gespecialiseerd in het produceren van producten in de juiste kwaliteit met verschillende logistieke concepten tegen de beste kosten voor onze klanten. Dit maakt ELCEE dé keuze van de klant voor het leveren en ontwikkelen van producten volgens klantspecificatie.

Contact opnemen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wendy van Duijl HR manager ELCEE
Wendy van Duijl
HR manager
wvanduijl@elcee.nl 078 654 47 77
Vlag vanNederland (Dordrecht) Nederland (Dordrecht)
+31 78 654 47 77
Vlag vanBelgië België
+32 14 44 37 80
Vlag vanDenemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Vlag vanDuitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Vlag vanFinland Finland
+358 40 028 86 31
Vlag vanPolen Polen
+48 12 361 21 06
Vlag vanZweden Zweden
+46 85 197 06 55
Vlag vanZwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90