ELCEE vacature Inside Sales
Vacature

Inside sales

Engineered components (m/v, 40 uur per week)

Inside sales

Ben jij geïnteresseerd in klantspecifieke engineered components, heb jij een hands-on mentaliteit en ga je met plezier met de klant in gesprek om een mooie order te scoren? Ben jij servicegericht en een echte teamspeler? Dan is dit wat je bij ons kan doen.

Wat ga je doen?

Je start de dag samen met jouw andere collega’s van de afdeling inside sales, een team van 9 collega’s. Als medewerker inside sales ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant. De klant staat voorop en je helpt de klant met zijn/haar vragen. Je bent een echte teamspeler en de schakel tussen de diverse disciplines binnen de eigen organisatie. In deze functie bepaal je mede het gezicht en het succes van de organisatie door het bieden van excellente klantenservice (premium customer service). We sluiten de week af met een vrijdagmiddagborrel in onze moderne en gezellige kantine, waar je nog een potje tafelvoetbal kunt spelen of een potje kunt poolen met collega’s.

Takenpakket

 • Het beoordelen en afhandelen van binnenkomende e-mails/telefoon, over aanvragen, orders en klachten van klanten
 • Zelfstandig managen, ontwikkelen en uitvoeren van het operationele verkoopproces
 • Uitvoeren van een premium service naar de klanten.

Functie eisen

 • HBO werk- en denkniveau
 • Meerjarige aantoonbare ervaring binnen customer service verkoop binnendienst (B2B)
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelste taal in woord en geschrift
 • Goede kennis van het MS Office pakket (Word en Excel)
 • Kennis en begrip van verkoop binnen de industriële markt is een pré.

Standaard meegeleverd

Wij zoeken een fijne collega en daarbij hoort uiteraard een goed salaris. Bovendien krijg je bij ons een bovengemiddeld aantal vakantiedagen; 30 stuks. Ziektekosten en een uitstekende pensioenregeling, zijn standaard onderdeel van de arbeidsvoorwaarden. We hebben een goede informele werksfeer en je komt te werken op een supermoderne werklocatie. Een BREEAM-locatie, waarbij gezondheid extra aandacht krijgt met seizoensfruit, een fietsplan en “inhouse” sportfaciliteiten die in ontwikkeling zijn. Nu al kan je gebruikmaken van korting bij heel veel sportfaciliteiten bij jou in de buurt. Kortom, een goed pakket aanvullende voorwaarden waarover wij je graag informeren.

Solliciteren

Ben je enthousiast geraakt? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Ben jij dé inside sales medewerker die bij ons aan de slag wil gaan? Solliciteer dan direct. Of stuur een e-mail, met CV en motivatiebrief, naar Wendy van Duijl via wvanduijl@elcee.nl. Wil je liever eerst langskomen om een kop koffie te drinken, of een dagje mee te kijken, ook dat behoort tot de mogelijkheden.

 • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wendy van Duijl HR manager ELCEE
Wendy van Duijl
HR manager
wvanduijl@elcee.nl 078 654 47 77
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij ELCEE

ELCEE is een dynamisch, ambitieus bedrijf met duidelijke groeidoelstellingen zowel nationaal als internationaal. Als leverancier van gietstukken, smeedstukken, glijlagers en (las)samenstellingen, bedienen we onze klanten met producten die volgens hoge kwaliteitsnormen zijn vervaardigd. Technische ondersteuning, kwaliteitscontrole en supply chain management zijn standaard diensten bij onze producten. ELCEE is gespecialiseerd in het produceren van producten in de juiste kwaliteit met verschillende logistieke concepten tegen de beste kosten voor onze klanten. Dit maakt ELCEE dé keuze van de klant voor het leveren en ontwikkelen van producten volgens klantspecificatie.

Over ELCEE
Vlag vanNederland Nederland
+31 78 654 47 77
Vlag vanBelgië België
+32 51 33 77 33
Vlag vanDenemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Vlag vanDuitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Vlag vanFinland Finland
+358 40 028 86 31
Vlag vanPolen Polen
+48 12 361 21 06
Vlag vanZweden Zweden
+46 85 197 06 55
Vlag vanZwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90