Inside sales Stefan Boon
Vacature

Inside sales

Engineered components (m/v, 40 uur per week)

Inside sales

Vind jij het leuk om klant specifieke producten te verkopen en krijg jij er energie van om het gehele proces van verkoop tot inkoop te managen? Heb jij een hands-on mentaliteit en ga je met plezier met de klant in gesprek om een mooie order te scoren? Ben jij servicegericht en een echte teamspeler? Dan is dit wat je bij ons kan doen.

Wat ga je doen?

Je start de dag samen met jouw collega’s van de afdeling inside sales. Als medewerker inside sales ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant. De klant staat voorop en je helpt de klant met zijn/haar vragen. Je bent een echte teamspeler en de schakel tussen de diverse disciplines binnen de eigen organisatie. In deze functie bepaal je mede het gezicht en het succes van de organisatie door het bieden van excellente klantenservice, hiervoor schakel je met de klant en diverse productielocaties over de hele wereld. We sluiten de week af met een vrijdagmiddagborrel in onze moderne en gezellige kantine, waar je nog een potje tafelvoetbal kunt spelen of een potje kunt poolen met collega’s.

Takenpakket inside sales

 • Het beoordelen en afhandelen van binnenkomende e-mails/telefoon, over aanvragen, orders en klachten van klanten
 • Het plaatsen en opvolgen van inkooporders bij onze productie partners in Azië en Oost-Europa
 • Zelfstandig managen, ontwikkelen en uitvoeren van het operationele verkoop- en bestelproces
 • Uitvoeren van een premium service naar de klanten

Functie eisen inside sales

 • MBO/HBO werk- en denkniveau
 • Meerjarige aantoonbare ervaring binnen customer service verkoop binnendienst (B2B)
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelste taal in woord en geschrift
 • Goede kennis van het MS Office pakket (Word en Excel)
 • Kennis en begrip van verkoop binnen de industriële markt is een pré

Standaard meegeleverd inside sales

Wij zoeken een fijne collega en daarbij hoort uiteraard een goed salaris. Bovendien krijg je bij ons een bovengemiddeld aantal vakantiedagen; 30 stuks. Gunstige voorwaarden op een zorgverzekering en een uitstekende pensioenregeling, zijn standaard onderdeel van de arbeidsvoorwaarden. We hebben een goede informele werksfeer en je komt te werken op een supermoderne werklocatie. Een BREEAM-locatie, waarbij gezondheid extra aandacht krijgt met bijvoorbeeld seizoensfruit. Kortom, een goed pakket aanvullende voorwaarden waarover wij je graag informeren.

Solliciteren inside sales

Ben je enthousiast dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Vul het formulier op deze pagina in of stuur een e-mail, met CV en motivatiebrief, naar Wendy van Duijl via wvanduijl@elcee.nl. Vragen over de functie beantwoordt Wendy ook telefonisch +31 78 – 654 47 77.

 • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wendy van Duijl HR manager ELCEE
Wendy van Duijl
HR manager
wvanduijl@elcee.nl 078 654 47 77
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij ELCEE

ELCEE is een dynamisch, ambitieus bedrijf met duidelijke groeidoelstellingen zowel nationaal als internationaal. Als leverancier van gietstukken, smeedstukken, glijlagers en (las)samenstellingen, bedienen we onze klanten met producten die volgens hoge kwaliteitsnormen zijn vervaardigd. Technische ondersteuning, kwaliteitscontrole en supply chain management zijn standaard diensten bij onze producten. ELCEE is gespecialiseerd in het produceren van producten in de juiste kwaliteit met verschillende logistieke concepten tegen de beste kosten voor onze klanten. Dit maakt ELCEE dé keuze van de klant voor het leveren en ontwikkelen van producten volgens klantspecificatie.

Over ELCEE
Vlag vanNederland (Dordrecht) Nederland (Dordrecht)
+31 78 654 47 77
Vlag vanBelgië België
+32 14 44 37 80
Vlag vanDenemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Vlag vanDuitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Vlag vanFinland Finland
+358 40 028 86 31
Vlag vanPolen Polen
+48 12 361 21 06
Vlag vanZweden Zweden
+46 85 197 06 55
Vlag vanZwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90