Vacature

Debiteurenadministratie stage

m/v, stageplaats

Debiteurenadministratie stage

Zoek jij (als student) een toffe stage op onze afdeling debiteurenadministratie? Wil je graag werkervaring opdoen in een groot bedrijf en alles leren over hoe alle facturen die wij als ELCEE uitsturen naar klanten ook aan ons betaald worden? Werk je graag in een leuk en gezellig team? Zoek dan niet verder; solliciteer voor de stageplaats op de debiteurenadministratie van ELCEE!

WAT GA JE DOEN

Na een “Goedemorgen! Hoe was jouw weekend?” start je de dag samen met jouw andere collega’s. Tijdens deze stage werk je mee op de afdeling debiteurenadministratie, denk hierbij aan het afhandelen van mails van klanten en het verzorgen van aanmaningen. Uiteraard is er tijdens de stage ook ruimte voor een onderzoek of project vanuit school en krijg je stagevergoeding. We sluiten de week af met een Vrijmibo in onze moderne en gezellige kantine, waar je nog een potje tafelvoetbal kunt spelen of een potje kunt poolen met collega’s.

TAKENPAKKET

 • Afhandelen mail van klanten
 • Afhandelen mail aan klanten
 • Verzorgen van de aanmaningen
 • Boeken van betalingen van klanten

FUNCTIE-EISEN

 • MBO niveau 4, 3e jaars
 • Goede kennis van MS Office pakket (Word en Excel)
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je bent betrokken, enthousiast, klantvriendelijk en accuraat

STANDAARD MEEGELEVERD

Uiteraard krijg je bij ons een stagevergoeding! Bovendien heb jij tijdens deze stage ook recht op vakantiedagen. We hebben een goede informele werksfeer en je komt te werken op een supermoderne nieuwe werklocatie. Een BREEAM-locatie, waarbij je gezondheid onze extra aandacht krijgt met seizoensfruit, een fietsplan en “inhouse” sportfaciliteiten die in ontwikkeling zijn. Nu al kan je gebruikmaken van korting bij heel veel sportfaciliteiten bij jou in de buurt! Oh ja, ook hebben wij regelmatig een feestje, of iets anders op de planning. Kortom, een goed pakket aanvullende voorwaarden waarover wij je graag informeren.

SOLLICITEREN

Ben je enthousiast geworden? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Vul het formulier op deze pagina in of stuur een e-mail, met CV en motivatiebrief, naar Wendy van Duijl via wvanduijl@elcee.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Wendy van Duijl +31 78 – 654 47 77.

 • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wendy van Duijl HR manager ELCEE
Wendy van Duijl
HR manager
wvanduijl@elcee.nl 078 654 47 77
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

WERKEN BIJ ELCEE

ELCEE is een dynamisch, ambitieus bedrijf met duidelijke groeidoelstellingen zowel nationaal als internationaal. Als leverancier van gietstukken, smeedstukken, glijlagers en (las)samenstellingen, bedienen we onze klanten met producten die volgens hoge kwaliteitsnormen zijn vervaardigd. Technische ondersteuning, kwaliteitscontrole en supply chain management zijn standaard diensten bij onze producten. ELCEE is gespecialiseerd in het produceren van producten in de juiste kwaliteit met verschillende logistieke concepten tegen de beste kosten voor onze klanten. Dit maakt ELCEE dé keuze van de klant voor het leveren en ontwikkelen van producten volgens klantspecificatie.

Over ELCEE
Vlag vanNederland (Dordrecht) Nederland (Dordrecht)
+31 78 654 47 77
Vlag vanBelgië België
+32 14 44 37 80
Vlag vanDenemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Vlag vanDuitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Vlag vanFinland Finland
+358 40 028 86 31
Vlag vanPolen Polen
+48 12 361 21 06
Vlag vanZweden Zweden
+46 85 197 06 55
Vlag vanZwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90