Het vieren van 100 jaar ELCEE Een mijlpaal om te herinneren
Geplaatst op: 13-11-2023

Het vieren van 100 jaar ELCEE

Het vieren van 100 jaar ELCEE: Een mijlpaal om te herinneren ?

Bij ELCEE zijn we ontzettend trots en verheugd om ons 100-jarig bestaan te vieren! Deze bijzondere gebeurtenis markeert een eeuw van hard werken, toewijding en het leveren van uitzonderlijke service. We willen graag onze oprechte dankbaarheid uitspreken voor het vertrouwen en de steun die we door de jaren heen hebben ontvangen van onze gewaardeerde klanten en partners. Om deze mijlpaal te vieren, organiseerden we afgelopen vrijdag een onvergetelijk feest op twee iconische locaties in Rotterdam: het ss Rotterdam en de Euromast. Deze locaties waren zorgvuldig gekozen als het perfecte decor voor een avond vol vreugde en opwinding.

Chinese Leeuwendans: obstakels overwinnen en geluk vinden.

Chinese LeeuwendansHet feest begon met een indrukwekkende Chinese leeuwendans. Deze traditionele dans is niet alleen een visueel spektakel, maar heeft ook een diepere betekenis. Hij verdrijft boze geesten en brengt geluk en voorspoed. Deze eeuwenoude traditie is diep geworteld in de Chinese cultuur. Elke feestdag, elke opening of het nu een evenement is of een bedrijf… de leeuwendans wordt altijd uitgevoerd. Een leeuwendans is niet alleen spectaculair. Het laat zien dat we door samen te werken obstakels kunnen overwinnen en geluk kunnen vinden.

successen en groei

Peter Fluitsma blikte in zijn toespraak terug op onze geschiedenis, successen en groei als bedrijf. Hij stond stil bij alle uitdagingen die we hebben overwonnen en bedankte de medewerkers, klanten en partners voor hun waardevolle bijdragen aan ons succesverhaal.

ELCEE band

ELCEE bandNatuurlijk was er ook ruimte voor plezier en ontspanning. Onze gasten werden getrakteerd op heerlijke gerechten bereid door topkoks, die ervoor zorgden dat elke hap een culinair hoogstandje was. De levendige muziek van de enige echte ELCEE band bracht de sfeer naar een hoger niveau, terwijl mensen zich lieten meeslepen op de dansvloer. Het was een avond vol energie en positieve vibes.

teamgevoel versterken

Een van de hoogtepunten van onze viering was ongetwijfeld de kans om al onze Europese collega’s persoonlijk te ontmoeten. Het was een unieke ervaring om samen met hen in een feestelijke setting te zijn en verhalen, ervaringen en herinneringen te delen. Dit evenement heeft ons teamgevoel versterkt en ons nog meer gemotiveerd om samen te werken aan een mooie toekomst.

nog eens honderd jaar

Scenery Euromast | ELCEE 100 jaarTerugkijkend op het hele evenement kunnen we met trots zeggen dat de viering van onze 100e verjaardag een doorslaand succes was. We willen graag iedereen bedanken die samen met ons deze mijlpaal heeft herdacht, of het nu onze medewerkers, klanten of partners waren. Zonder jullie steun hadden we dit niet kunnen bereiken.

Nu we ons richten op de toekomst, staan we klaar om nog eens honderd jaar uitzonderlijke service en sterke relaties te bieden. Onze passie voor kwaliteit blijft onverminderd en we blijven streven naar innovatie en groei in alles wat we doen.

Bedankt voor het vieren van deze speciale gelegenheid met ELCEE. Samen gaan we verder bouwen aan een succesvolle toekomst!


Wil je meer weten over ELCEE?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld van een kaart
Algemeen contact
ELCEE
info@elcee.nl 078 654 47 77

Profiteer van samenwerking

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vertel ons over uw project!

Contact ELCEE
Vlag vanNederland (Dordrecht) Nederland (Dordrecht)
+31 78 654 47 77
Vlag vanBelgië België
+32 14 44 37 80
Vlag vanDenemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Vlag vanDuitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Vlag vanFinland Finland
+358 40 028 86 31
Vlag vanPolen Polen
+48 12 361 21 06
Vlag vanZweden Zweden
+46 85 197 06 55
Vlag vanZwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90