Europort
Geplaatst op: 24-10-2023

EUROPORT – DE IDEALE PLEK OM KENNIS TE MAKEN MET GLIJLAGERS EN HIJSTECHNIEK 

Europort is een toonaangevende beurs voor maritieme technologieën, waar professionals uit de industrie samenkomen om nieuwe ontwikkelingen te ontdekken en zaken te doen. Het is dé plek waar ELCEE haar uitgebreide assortiment van glijlagers en hijstechniek zal exposeren. 

Of je nu op zoek bent naar hoogwaardige glijlagers of betrouwbare hijstechnieken, ELCEE heeft het allemaal. Bezoek hun stand op Europort en maak kennis met merken zoals Crosby, Gunnebo, Flaig, Straight Point, Blockcam, Tribo Top, Igus en Wärtsilä. Ontdek de nieuwste producten en laat je adviseren door de experts van ELCEE. 

Laat Europort 2023 niet aan je voorbijgaan en zorg ervoor dat je de gelegenheid hebt om je te laten informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van glijlagers en hijstechniek. ELCEE staat klaar om jou te voorzien van hoogwaardige oplossingen die voldoen aan jouw specifieke behoeften. 

GLIJLAGERS – EEN ESSENTIEEL ONDERDEEL IN DIVERSE APPLICATIES 

Glijlagers spelen een cruciale rol in veel verschillende toepassingen binnen de industrie. Ze worden gebruikt om wrijving tussen bewegende onderdelen te verminderen en zorgen voor een soepele werking van machines en apparatuur. ELCEE biedt een breed scala aan glijlagers van topmerken zoals Igus en Tribo Top. 

TRIBO TOP – HOOGWAARDIGE GLIJLAGERS 

 

Logo glijlagermerk ELCEE TriboTop

Logo glijlagermerk ELCEE TriboTop

Tribo Top is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige glijlagers. Deze lagers worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en bieden optimale prestaties en duurzaamheid. ELCEE zal op Europort een breed scala aan Tribo Top glijlagers tentoonstellen, geschikt voor zware belastingen en extreme omstandigheden. 

IGUS – INNOVATIEVE GLIJLAGEROPLOSSINGEN 

 

igus-Logo glijlagers oranje

igus-Logo glijlagers oranje

igus is wereldwijd bekend om zijn innovatieve kunststof glijlagertechnologieën. Hun producten hebben zich bewezen in veeleisende omgevingen en bieden uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. Op de Europort beurs zal ELCEE de nieuwste glijlagers van Igus presenteren, die geschikt zijn voor diverse maritieme en industriële toepassingen. 

HIJSTECHNIEK – VEILIG TILLEN EN VERPLAATSEN VAN LASTEN 

Efficiënte hijstechniek is van groot belang bij het tillen en verplaatsen van zware lasten in verschillende industrieën. ELCEE heeft een uitgebreid assortiment hijstechnologieën van gerenommeerde merken zoals Crosby, Gunnebo, Flaig en Straight Point. 

CROSBY – BETROUWBARE HIJSMIDDELEN 

 

Logo van The Crosby Group

The Crosby Group logo

Crosby is wereldwijd bekend om zijn betrouwbare hijsmiddelen die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Met een breed scala aan haken, kettingtakels, sluitingen en andere accessoires biedt Crosby oplossingen voor elke hijstoepassing. Op Europort zal ELCEE de nieuwste producten van Crosby presenteren, die zorgen voor veilig en efficiënt hijsen. 

GUNNEBO – INNOVATIEVE HIJSSYSTEMEN 

 

Gunnebo industries logo hijstechniek door ELCEE

Gunnebo industries logo hijstechniek door ELCEE

Gunnebo staat bekend om zijn innovatieve hijssystemen die voldoen aan de specifieke behoeften van de industrie. Met geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen biedt Gunnebo betrouwbare oplossingen voor het hijsen van zware lasten. ELCEE zal op Europort een breed scala aan Gunnebo hijstechnieken tonen, inclusief kraanonderdelen en accessoires. 

DATA Europort

7 -10 november 2023 

LOCATIE Europort

Ahoy Rotterdam
Stand 1.128 Hal 1


Contact opnemen over Europort

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Daniel Eekhout
Daniel Eekhout
Key Account Manager
deekhout@elcee.nl +31 78 654 47 77

Profiteer van samenwerking

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vertel ons over uw project!

Contact ELCEE
Vlag vanNederland (Dordrecht) Nederland (Dordrecht)
+31 78 654 47 77
Vlag vanBelgië België
+32 14 44 37 80
Vlag vanDenemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Vlag vanDuitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Vlag vanFinland Finland
+358 40 028 86 31
Vlag vanPolen Polen
+48 12 361 21 06
Vlag vanZweden Zweden
+46 85 197 06 55
Vlag vanZwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90