Offshore-Energy-Exhibition-and-Conference-at-RAI-Amsterdam ELCEE 2023
Geplaatst op: 04-10-2023

ELCEE exposeert op Offshore Energy 

ELCEE exposeert ook dit jaar op de Offshore Energy beurs. Het evenement vindt plaats dinsdag 28 & woensdag 29 november 2023 in de Rai Amsterdam. Onze standnummer is 1.726. Bezoek onze stand en leer over ons uitgebreide productassortiment met een specifieke focus op hijstechniek en glijlagers. Wij vertegenwoordigen vooraanstaande merken zoals Wärtsila, TriboTop, igus®, Crosby, Gunnebo, en Flaig.

HIJSTECHNIEK 

Bij ELCEE begrijpen we het belang van veiligheid en betrouwbaarheid bij hijsoperaties in de offshore-industrie. Daarom bieden wij hoogwaardige hijsproducten van gerenommeerde merken zoals Crosby, Gunnebo, Blokcam, Flaig en Straightpoint. Ons assortiment omvat loadcellen, camerasystemen, hijsogen, sluitingen, haken, hijskettingen, kabelklemmen en nog veel meer. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van gedetailleerde informatie over hoe onze producten kunnen bijdragen aan het verbeteren van uw hijsoperaties.

GLIJLAGERS 

Naast hijstechniek zijn glijlagers een andere specialiteit van ELCEE. Glijlagers worden veel gebruikt in offshore-toepassingen waar hoge belastingen en extreme omstandigheden aanwezig zijn. Onze experts kunnen u adviseren over de juiste lageroplossingen voor uw specifieke behoeften en u laten zien hoe onze producten kunnen bijdragen aan het verminderen van slijtage, het verhogen van de betrouwbaarheid en het verlagen van de onderhoudskosten.

ONTMOET ONS TEAM 

Tijdens Offshore Energy heeft u de gelegenheid om ons ervaren team te ontmoeten en persoonlijk kennis te maken met onze producten. Onze medewerkers staan klaar om u te voorzien van technisch advies, demonstraties en informatie over prijzen en levertijden. Of u nu op zoek bent naar nieuwe hijsproducten of oplossingen voor uw glijlagerbehoeften, wij helpen u graag verder.

Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen op onze stand tijdens Offshore Energy. Kom langs, stel uw vragen en ontdek hoe ELCEE uw projecten kan ondersteunen met hoogwaardige hijstechniek- en glijlageroplossingen. 

28 & 29 November 2023 RAI Amsterdam


Tot ziens op Offshore Energy

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Daniel Eekhout
Daniel Eekhout
Key Account Manager
deekhout@elcee.nl +31 78 654 47 77

 

Profiteer van samenwerking

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vertel ons over uw project!

Contact ELCEE
Vlag vanNederland (Dordrecht) Nederland (Dordrecht)
+31 78 654 47 77
Vlag vanBelgië België
+32 14 44 37 80
Vlag vanDenemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Vlag vanDuitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Vlag vanFinland Finland
+358 40 028 86 31
Vlag vanPolen Polen
+48 12 361 21 06
Vlag vanZweden Zweden
+46 85 197 06 55
Vlag vanZwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90