Continuering van activiteiten TMS door ELCEE
Geplaatst op: 04-07-2022

Continuering van activiteiten TMS door ELCEE

ELCEE heeft vanaf 1 juni 2022 de activiteiten van TMS over genomen. Met deze overname vindt er een geruisloze transitie plaats voor bestaande samenwerkingen.

TMS, Technical Manufacturing Services B.V., midden jaren negentig opgezet door Frans van Deuren, is specialist in het uitbesteden van de productie van technische halffabricaten. Frans van Deuren is jaren geleden met pensioen gegaan en de aandelen zijn destijds overgenomen door zijn zoon Harm van Deuren. Vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van de laatste medewerker, de heer Ing. Jan Franken, op 1 september 2022 is TMS op zoek gegaan naar een partij die haar activiteiten kan overnemen. Die partij is gevonden in ELCEE; Nederlands grootste speler op het gebied van industriële componenten en assemblages. Met ±300 medewerkers is ELCEE een zeer betrouwbare- en toekomst vaste partij.

Smeedwerk en productiepartners in India

De activiteiten van TMS bieden een verrijking voor het portfolio van ELCEE. De toevoeging van hoogwaardige productiepartners in Oost-Europa en India, waar TMS jarenlange samenwerkingen mee heeft, is een goede aanvulling voor het productienetwerk van ELCEE en versterkt de regio onafhankelijke positie. In het bijzonder zal het hoogwaardig smeedwerk, geproduceerd in India, de mogelijkheden van ELCEE voor haar klanten vergroten.

Over ELCEE

ELCEE is uw partner voor klantspecifieke componenten en assemblages, zoals gietstukken, smeedstukken, glijlagers en laswerk. Het transformeren van lassamenstellingen in kosteneffectieve giet- en smeedstukken is een van onze sterke punten. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige componenten tegen de beste kosten in onze wereldwijde productielocaties. Standaard bieden we technische ondersteuning, kwaliteitscontrole en supply chain management voor alle producten.

Het ELCEE-team werkt nauw met u samen en maakt gebruik van de diepgaande expertise die we in de loop der jaren hebben opgebouwd. We zijn 100% toegewijd om de beste en meest effectieve oplossing voor uw product te vinden op basis van uw behoeften. Het resultaat: de meest efficiënte en betaalbare componenten en samenstellingen voor uw productieproces. De ELCEE-groep omvat 17 bedrijven wereldwijd. Ons verkoopteam is lokaal georganiseerd om u de best mogelijke service te bieden!

WILT U MEER WETEN OVER ELCEE?

Neem dan contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld van een kaart
Algemeen contact
ELCEE
info@elcee.nl 078 654 47 77

Profiteer van samenwerking

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vertel ons over uw project!

Contact ELCEE
Vlag vanNederland (Dordrecht) Nederland (Dordrecht)
+31 78 654 47 77
Vlag vanBelgië België
+32 14 44 37 80
Vlag vanDenemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Vlag vanDuitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Vlag vanFinland Finland
+358 40 028 86 31
Vlag vanPolen Polen
+48 12 361 21 06
Vlag vanZweden Zweden
+46 85 197 06 55
Vlag vanZwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90