Hannover messe 2
Geplaatst op: 31-05-2022

Hannover Messe: meer dan 175 nieuwe igus producten!

Eindelijk weer een echte Trade Show: Hannover Messe! Op locatie of alleen digitaal: De koppeling van de fysieke beurs met nieuwe digitale diensten geeft u maximale flexibiliteit voor uw beursbeleving. Bezoek de stand van igus hal 6, stand D26.

IGUS_GEN_news_2022_imps_FB_IA_1175 nieuwe producten van igus

Een voorproefje over de enorme hoeveelheid innovaties die igus tot nu toe op de markt heeft gebracht. Op de stand van igus vindt u naast glijlager innovaties voor cleanrooms en glijlagers gemaakt van 100% gerecycled materiaal, ook informatie over iets compleet nieuws: de CO2-voetafdruk van onze populairste glijlagers wordt getoond in onze webshop. In steeds meer gebieden moet de CO₂-uitstoot worden vastgesteld en verminderd. We zullen je hiermee ondersteunen. Het bedrijf igus werkt er hard aan om niet alleen de CO₂-voetafdruk van elk verkocht onderdeel te meten en voor u inzichtelijk te maken, maar ook om deze voortdurend te verkleinen. Als eerste stap tonen we nu de CO₂-voetafdruk van onze best verkochte materialen in onze webshop. Bovendien zal deze informatie in de toekomst in alle productassortimenten en catalogi worden opgenomen. Hiermee kunt u de lager afzonderlijk selecteren en vergelijken met de laagste CO2-voetafdruk voor uw toepassing. Tegelijkertijd doen wij er alles aan om deze waarden in de toekomst nog verder te verlagen en ze voor nog meer producten te melden. Op de igus stand tijdens Hannover Messe vertellen de medewerkers van igus u graag meer!

Ligt Hannover niet gunstig voor een persoonlijk bezoek? Boek nu een digitale rondleiding voor de virtuele beursstand, of bekijk hier op welke evenementen igus nog meer aanwezig is.

hannover-messe-logo

Hannover Messe

HANNOVER MESSE is het toonaangevende kennis- en netwerkplatform voor de productie-, energie- en logistieke sector. Van AI en robotica tot automatiseringstechnologie, logistieke IT en industriële software tot batterijen en brandstofcellen: Onder het leidende thema “Industrial Transformation” presenteren industry thought leaders hun technologieën en ideeën voor de fabrieken, energiesystemen en supply chains van de toekomst.

  • 30 mei – 2 juni 2022
  • Maandag tot donderdag
  • Dagelijks van 9.00 tot 18.00 uur.
  • Messegelände
  • 30521 Hannover
  • Duitsland

Interactieve plattegrond

Bereid uw bezoek aan Hannover Messe goed voor door de interactieve map te bekijken voorafgaand aan uw bezoek: Interactive Map (hannovermesse.de)

CONTACT

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stefan 't Lam ELCEE medewerker
Stefan ’t Lam
Inside sales
slam@elcee.nl 078 654 47 19

Profiteer van samenwerking

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vertel ons over uw project!

Contact ELCEE
Vlag vanNederland (Dordrecht) Nederland (Dordrecht)
+31 78 654 47 77
Vlag vanBelgië België
+32 14 44 37 80
Vlag vanDenemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Vlag vanDuitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Vlag vanFinland Finland
+358 40 028 86 31
Vlag vanPolen Polen
+48 12 361 21 06
Vlag vanZweden Zweden
+46 85 197 06 55
Vlag vanZwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90