zelfsmerende bronzen glijlagers ELCEE
Geplaatst op: 17-03-2021

WEBINAR ZELFSMERENDE BRONZEN GLIJLAGERS

Benieuwd naar de zelfsmering van bronzen glijlagers?

In veel situaties kunnen wij u helpen om het gebruik van bronzen glijlagers die veel smering nodig hebben om te zetten in een onderhoudsarme oplossing uit ons productassortiment. Ontdek waarom bronzen glijlagers de beste oplossing zijn voor uw toepassingen. Neem deel aan dit webinar gegeven door sales director Peter Slijkhuis. Het webinar loopt om de 15 minuten op dinsdag 23 maart 2021 van 5:00 AM tot 11:00 PM – Amsterdam.

Neem deel aan de webinar

 

In dit webinar geeft Peter uitleg over de smering bij bronzen glijlagers. De traditionele bronzen glijlagerlegeringen, vet, olie, sterke smeermiddelen, en drooglopen komen in drie delen aan bod. Dit geeft een goede indicatie van hoe het zelfsmerende proces werkt. Een gedetailleerde beschrijving van elk onderdeel helpt u in uw zoektocht naar het beste bronzen glijlager.

Waar moet u op letten bij het gebruik van bronzen glijlagers en wilt u graag weten waarom bronzen glijlagers de betere keuze zijn? Het gebruik van bronzen glijlagers vereist over het algemeen het gebruik van speciale groeven, en het gebruik van vet en olie voor onderhoud, wat kostbaar is. Drooglopen vormt een gevaar voor bronzen glijlagers, wat gebeurt wanneer het smeersysteem uitvalt. Benieuwd naar de gevolgen van drooglopen? Veel van de voordelen die bronzen glijlagers bieden, compenseren deze nadelen. Als milieubewust bedrijf, mogen we het belang van het milieu nooit uit het oog verliezen. Lees meer over de voordelen van zelfsmerende bronzen glijlagers en neem deel aan onze webinar op dinsdag 23 maart.

EIGENSCHAPPEN VAN GESINTERD BRONS MET OLIE-IMPREGNATIE

Zelfsmerende materialen, zoals gesinterd brons met olie-impregnatie, ontstaan door het persen in een cilinder, flens, staafstaal of buis. De webinar is relevant voor engineers, projectmanagers en productmanagers die in het bijzonder geïnteresseerd zijn in het sinterproces omdat het illustreert hoe onderdelen worden vervaardigd. Gesinterd brons voldoet aan diverse eisen, zoals roterende bewegingen, laag geluidsniveau en standaardisatie. Het voordeel van een groot aantal is dat de tooling (constante) kosten over een groter aantal eenheden worden uitgesmeerd en de eenheidsprijs kan dalen. Bronzen glijlagers zijn kostenefficiënte lagers met een hoge precisie. Uiteraard kunnen wij ons dienstenpakket aanpassen aan uw unieke wensen. In de webinar worden aanvullende eigenschappen van de olie-impregnatie van gesinterd brons verkend.

Neem deel aan de webinar

 

GESINTERD BRONS MET VASTE SMEERMIDDELEN

Het gesinterde brons met vaste smeermiddelen heeft een gedetailleerd zelfsmeringsproces. Het bronzen glijlager met vaste smeermiddelen is een hoogwaardig materiaal voor zwaar belaste onderdelen, het is een interessant materiaal vanwege de zelfsmering, de hoge statische en dynamische belastbaarheid. De toepassingen van het brons worden gebruikt voor kranen, schijven, spuitgietmachines, ovens, zware behandelingsapparatuur, enz.

GEGOTEN BRONZEN MATERIALEN MET SMEERPUNTEN

De gegoten dots zijn er om voor de nodige smering te zorgen en kunnen uit waterbestendig brons vervaardigd zijn. De belangrijkste keuze in het gegoten brons is de smering, aangezien het grafiet geleidend is en er een risico van galvanische corrosie bestaat.

PROFITEER VAN 35 JAAR ELCEE-EXPERTISE

Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van glijlagers, waardoor wij u kunnen helpen met de engineering, berekening en productie van glijlagers voor uw specifieke behoeften.

Bent u niet in de gelegenheid om het webinar bij te wonen, aarzel dan niet en neem contact met ons op of maak van de gelegenheid gebruik om persoonlijk met een van onze managers te spreken. Peter Slijkhuis heeft meer dan 25 jaar ervaring met productie en technisch advies van bronzen glijlagers wereldwijd en is hier om zijn expertise en kennis over dit onderwerp te delen.

Begin met het uitbreiden van uw kennis over de zelfsmerende bronzen glijlagers door u in te schrijven voor het webinar op dinsdag 23 maart!

Neem deel aan de webinar
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vincent van Erp ELCEE Hijstechniek
Vincent van Erp
Inside sales hijstechniek
vvanerp@elcee.nl 078 654 47 15

Profiteer van samenwerking

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vertel ons over uw project!

Contact ELCEE
Vlag vanNederland (Dordrecht) Nederland (Dordrecht)
+31 78 654 47 77
Vlag vanBelgië België
+32 14 44 37 80
Vlag vanDenemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Vlag vanDuitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Vlag vanFinland Finland
+358 40 028 86 31
Vlag vanPolen Polen
+48 12 361 21 06
Vlag vanZweden Zweden
+46 85 197 06 55
Vlag vanZwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90