Indumes
Geplaatst op: 14-01-2021

ELCEE groeit; overname Indumes B.V.

ELCEE groeit; overname Indumes B.V.

Met trots kondigen wij aan dat ELCEE eind december 2020, Indumes B.V. heeft overgenomen. Het portfolio van Indumes versterkt de activiteiten van ELCEE en biedt de klanten van Indumes een betrouwbare partner voor hun industriële componenten en samenstellingen.

“Met Indumes nemen we daadwerkelijk een zusterbedrijf over”, aldus Peter Fluitsma CEO ELCEE. “De werkwijze van beide bedrijven is zeer vergelijkbaar en ik verwacht een vlotte integratie. We zijn erg enthousiast om samen te werken met de collega’s van Indumes, hun klanten en partners. De werkwijze en filosofie van Indumes en ELCEE is vergelijkbaar. Met Indumes voegen we een sterke positie in de bouwsector toe aan ELCEE, net zoals kennis, kunde en mogelijkheden op het gebied van stansen, samenstellingen en groter zandgietwerk.”
“In onze zoektocht naar een goede overnamepartner stond voor ons centraal dat de overnamepartner ervaren en professioneel is en oog voor de klant heeft. Wij hebben een weloverwogen keuze gemaakt en we hebben er alle vertrouwen in dat ELCEE deze service biedt.”, aldus Erik van Dijk CEO Indumes.
“Voor de klanten en partners van Indumes”, vervolgt Peter Fluitsma, “zullen wij een betrouwbare partner zijn die in staat is dezelfde diensten en mogelijkheden te bieden voor andere hoogwaardige producten, zoals glijlagers, bevestigingsmiddelen en hijscomponenten”.

De ELCEE-groep vertegenwoordigt een omzet van 100 miljoen aan industriële componenten en assemblages. In totaal werken 300 medewerkers in verschillende regio’s van de wereld, waaronder ongeveer 25% in Azië.

Verdere groei

De acquisitie van Indumes is een volgende stap in de ontwikkeling van ELCEE en past goed bij de voorgenomen verhuizing naar Distripark Dordrecht die voor de zomer 2021 gepland staat. Eind november werd de eerste paal geslagen van het nieuwe hoofdkantoor van ELCEE. Het nieuwe pand wordt gebouwd door Borghese logistics, biedt moderne kantoorruimte en een distributiecentrum van ruim 14.000 m2. Ruim 2 keer zo groot qua oppervlakte en het heeft 3x zo veel voorraadlocaties dan de huidige locaties in Nederland.

Over ELCEE

ELCEE is een dynamisch, ambitieus bedrijf met duidelijke groeidoelstellingen zowel nationaal als internationaal. Als leverancier van gietstukken, smeedstukken, CNC bewerkte onderdelen, lagers en (las)samenstellingen, bedienen we onze klanten met industriële componenten die volgens hoge kwaliteitsnormen zijn vervaardigd. Technische ondersteuning, kwaliteitscontrole en supply chain management zijn standaard diensten bij onze producten. ELCEE is gespecialiseerd in het produceren van producten in de juiste kwaliteit, met verschillende logistieke concepten, tegen de beste kosten voor onze klanten. Dit maakt ELCEE dé keuze van de klant voor het leveren en ontwikkelen van producten volgens klantspecificatie.

Over Indumes

Indumes (www.indumes.com) is gespecialiseerd in het gieten, smeden, stansen, assembleren en bewerken van onderdelen voor diverse industrieën: van de bouwsector tot de automobielindustrie. Het bedrijf biedt een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding voor de beste technische oplossingen en logistieke diensten.

In de eerste zes maanden van 2021 werken we aan de integratie van Indumes binnen de ELCEE groep. Graag informeren wij u in de komende periode over de verdere ontwikkelingen binnen ELCEE en Indumes.

Wilt u meer weten over ELCEE?

Neem dan contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld van een kaart
Algemeen contact
ELCEE
info@elcee.nl 078 654 47 77

Profiteer van samenwerking

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vertel ons over uw project!

Contact ELCEE
Vlag vanNederland (Dordrecht) Nederland (Dordrecht)
+31 78 654 47 77
Vlag vanBelgië België
+32 14 44 37 80
Vlag vanDenemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Vlag vanDuitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Vlag vanFinland Finland
+358 40 028 86 31
Vlag vanPolen Polen
+48 12 361 21 06
Vlag vanZweden Zweden
+46 85 197 06 55
Vlag vanZwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90