Van links naar rechts Peter Fluitsma CEO ELCEE Group - Marco Barendse landendirecteur ELCEE NL - Marcel Muijs CCO ELCEE Group
Geplaatst op: 02-11-2020

Marco Barendse landendirecteur ELCEE NL

Vanaf 1 november is Marco Barendse aangesteld als landendirecteur van ELCEE Nederland. Marco werkt al meer dan 20 jaar bij ELCEE, kent ELCEE door en door en heeft aan de basis gestaan van de positieve ontwikkeling van de productcategorie Engineered components binnen ELCEE.

In 2000 is Marco bij ELCEE gestart als product specialist gietwerk en smeedwerk. In deze rol heeft hij ontzettend veel technische kennis opgedaan, kennis die hij sinds 2005 in verschillende (leidinggevende) functies heeft ingezet binnen ELCEE. Als key accountmanager en international sales director heeft Marco veel kennis opgedaan over alle assortimenten van ELCEE NL; gietwerk & smeedwerk, glijlagertechniek (waaronder de merken igus®, Wärtsilä en Tribotop), hijstechniek & heftechniek (Gunnebo, Crosby en Flaig) en bevestigingstechniek (specialiteit RVS). In zijn meest recente functie als manager design & engineering heeft Marco de afdeling van 14 engineers geleid. Hierbij heeft hij het initiatief genomen verder te investeren in kennis en kunde om klanten nog beter te ondersteunen bij het ontwerpen van gietdelen & smeeddelen, het omzetten van lassamenstellingen naar gietwerk en het denken in samenstellingen.

Landendirecteur van ELCEE Nederland, is een goede volgende stap in zijn carrière en past goed bij zijn persoonlijke ontwikkeling.

INSPIRATIE OP BASIS VAN KENNIS

Marco Barendse landendirecteur ELCEE Nederland

Marco Barendse landendirecteur ELCEE Nederland

“Marco Barendse staat bekend om zijn onuitputtende kennis op het gebied van gietwerk en smeedwerk” aldus Marcel Muijs, CCO van de ELCEE groep. “We zijn het traject wat leidde tot zijn aanstelling ruim een jaar geleden gezamenlijk gestart en als management van de ELCEE groep hebben we veel vertrouwen dat hij er nu helemaal klaar voor is. Met Marco versterken we onze landenorganisatie met een daadkrachtige leider die in staat is in oplossingen te denken voor klanten.”

Tijdens meerdere ELCEE academy webinars heeft hij onder andere inkopers, engineers en projectmanagers geïnspireerd op het gebied van specifieke giettechnieken zoals Silica Sol en Waterglas gietwerk. Inspireren om de beste klantbeleving neer te zetten en altijd net een stap verder te denken in kansen en mogelijkheden. De drive van Marco is enthousiasmerend net zoals zijn bulderende lach.

UW PRODUCTIEPROCES OPTIMALISEREN

Het Nederlandse ELCEE team en Marco zetten zich dagelijks 100% in om uw industriële componenten om te zetten naar kosteneffectieve gietstukken, smeedstukken, (las) samenstellingen en glijlager oplossingen.  De standaard glijlagers van igus®, hijsmiddelen van Crosby/Gunnebo en rvs-bevestigingsmaterialen worden uit voorraad geleverd. Ons doel is een effectieve bijdrage leveren aan de optimalisatie van uw productieproces.

Van links naar rechts op de header afbeelding: Peter Fluitsma CEO ELCEE Group, Marco Barendse Country Director ELCEE NL and Marcel Muijs CCO ELCEE Group.

WILT U UW PRODUCTIEPROCES OPTIMALISEREN EN DE TCO VERMINDEREN?

Neem dan contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld van een kaart
Algemeen contact
ELCEE
info@elcee.nl 078 654 47 77

Profiteer van samenwerking

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vertel ons over uw project!

Contact ELCEE
Vlag vanNederland (Dordrecht) Nederland (Dordrecht)
+31 78 654 47 77
Vlag vanBelgië België
+32 14 44 37 80
Vlag vanDenemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Vlag vanDuitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Vlag vanFinland Finland
+358 40 028 86 31
Vlag vanPolen Polen
+48 12 361 21 06
Vlag vanZweden Zweden
+46 85 197 06 55
Vlag vanZwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90