Overzicht van de beschikbare webinars die u kunt volgen bij ELCEE
Geplaatst op: 06-08-2020

ELCEE ACADEMIE GAAT DOOR!

NIEUWE WEBINARS ELCEE ACADEMIE

Iedere dinsdag om elf uur, een half uurtje vrij houden in uw agenda. Dat is ons eerste advies. Vele andere adviezen geven we tijdens dat half uurtje. We gaan namelijk door met de webinars van de ELCEE academie! Gratis online seminars over engineered components, gietwerk- en smeedwerktechnieken, glijlagers en meer.

Peter Slijkhuis werkt al vanaf 1990 bij ELCEE, Anders Nielsen heeft meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van giettechniek, Frank Nijhof richt zich al 30 jaar op productontwikkeling, de productie en de technologie van geëngineerde componenten. Zij bundelen hun kennis in de ELCEE academie tijdens het presenteren van onze webinars. Ons doel van de webinars is u inspireren. Inspiratie leidt tot innovatie, waarmee u uw componenten kan verbeteren. Nieuwe inzichten in materialen, of juist kennis over een traditionele giettechniek, maar ook fijne subtiele tips over het ontwerpproces van een product waarmee u exact het laatste puzzelstukje kunt leggen. Dit willen wij bereiken met het geven van de webinars binnen de ELCEE academie.

FEEDBACK ELCEE ACADEMIE

De zomerstop hebben we gebruikt om de webinars van mei en juni te evalueren. Zo zetten we onder andere een enquête uit onder de deelnemers van de webinars in mei en juni. Dit gaf ons interessante inzichten. Dinsdag om elf uur bleek het meest geliefde moment voor het volgen van een webinar. Daarom hebben we de planning hierop afgestemd. Ook plannen we geen twee webinars meer per week, we presenteren alleen op dinsdag om elf uur. Omdat 80% van de respondenten aangaf het uitnodigingsproces te waarderen, houden we dat hetzelfde. We sturen één e-mailuitnodiging voor het hele webinarseizoen en sturen daarnaast e-mailuitnodigingen per webinar. In de enquête stelden wij vragen over de inhoud van de webinars, deelnemers gaven aan dat zij het meest geïnteresseerd zijn in webinars over geëngineerde componenten op een gevorderd niveau. Op een tweede plaats komen onderwerpen over gietwerk- en smeedwerktechnieken en op een derde plaats glijlagers. Hier hebben wij dan ook ons schema voor augustus en september op afgestemd.

Citaat:”Ik heb verschillende van hun webinars bijgewoond. De lengte van ongeveer 20 minuten is zeer goed, het kan altijd worden geïntegreerd in een dag. De docenten waren mensen uit de praktijk. In sommige gevallen heeft dit me echt geholpen. Dank je wel voor dat.”

ELCEE ACADEMIE VOOR AUGUSTUS EN SEPTEMBER: NIEUWE WEBINARS

Benieuwd naar de nieuwe webinars van augustus en september? Alle geplande webinars staan gepubliceerd op de ELCEE academie pagina. Vanaf deze pagina komt u op een registratiepagina per webinar. Omdat u het webinar volgt via een unieke link, is een registratie verplicht.

Button met registreer nu voor de ELCEE webinars

Foto van de verschillende webinars die u kunt volgen bij ELCEE

OVER ELCEE ACADEMIE

  • Wat: online seminars over engineered components, gietwerk- en smeedwerktechnieken, glijlagers en meer.
  • Duur: 30 minuten
  • Kosten: gratis
  • Taal: Engels

TECHNISCHE TIPS

  • Zorg voor een internetverbinding van voldoende hoge kwaliteit zodat de verbinding niet halverwege het webinar verbroken wordt en u opnieuw moet inloggen.
  • Bekijk het webinar in een actuele browser voor optimale kwaliteit. Bijvoorbeeld Chrome of Edge. Internet Explorer is een verouderde browser en raden wij daarom af.

VRAGEN? NEEM CONTACT OP!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ralph Littooij ELCEE
Ralph Littooij
Inside sales
rlittooij@elcee.nl +31 78 - 654 47 21

Profiteer van samenwerking

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vertel ons over uw project!

Contact ELCEE
Vlag vanNederland (Dordrecht) Nederland (Dordrecht)
+31 78 654 47 77
Vlag vanBelgië België
+32 14 44 37 80
Vlag vanDenemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Vlag vanDuitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Vlag vanFinland Finland
+358 40 028 86 31
Vlag vanPolen Polen
+48 12 361 21 06
Vlag vanZweden Zweden
+46 85 197 06 55
Vlag vanZwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90