ELCEE (Schweiz) AG neemt industriele componenten divisie van proXplus over
Geplaatst op: 23-07-2020

ELCEE Zwitserland neemt divisie proXplus’ over

ELCEE Zwitserland neemt proXplus’ industriële componenten divisie proXmech/Zeichnungsteile over

We zijn trots om aan te kondigen dat ELCEE Zwitserland (ELCEE (Schweiz) AG) op donderdag 16 juli officieel de activiteiten op het gebied van industriële componenten “proXmech/Zeichnungsteile” van proXplus AG heeft overgenomen. Hierdoor versterken we de activiteiten van ELCEE in Zwitserland. Voormalige klanten van proXplus’ industriële componenten divisie kunnen nu gebruik maken van het complete dienstenpakket van ELCEE. Andersom biedt deze overname nieuwe productmogelijkheden voor ELCEE relaties.

De reis gaat verder

Een actieve marktbenadering past bij de commerciële strategie van ELCEE. Middels de Buy en Build strategie verwerven wij een optimale positie op de Europese markt van industriële componenten. Synergie tussen productassortiment en productiemogelijkheden zijn voordelen die klanten van ELCEE ervaren. Een actief overname beleid is een van de mogelijkheden om deze voordelen te realiseren.

Dragan Volic county manager ELCEE Zwitzerland

Dragan Volic county manager ELCEE Zwitzerland

Klantcontact in Zwitserland

Als wereldwijde organisatie hebben we een solide centrale motor en een grote synergie tussen de aangesloten bedrijven. Wij zijn klantgericht en werken bij voorkeur met lokale contactpersonen om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Een echte verbinding met onze klanten, op basis van betrouwbaarheid en kennis, geeft hen de beste oplossingen. Met Dragan Volic als Country Director voor ELCEE (Schweiz) AG in combinatie met het klantenportfolio van de industriële componenten divisie van proXplus, zien wij een fijne uitbreiding van ELCEE in Zwitserland.

Zwitserse focus

Het klantenbestand van ELCEE (Schweiz) AG is zeer divers en omvat verschillende machine-industrieën, maar ook fijnmechanische industrieën in de sector meetinstrumenten en medische apparatuur, evenals leveranciers van waterinfrastructuur. Veel klanten benutten de mogelijkheden van ELCEE op het gebied van verloren was gieten en spuitgieten. Met de overname van de industriële componenten divisie van proXplus vergroot ELCEE haar marktaandeel in de machinebouw en apparatenbouw. Ook brengt de verhoogde activiteit op het gebied van CNC bewerkingen schaalvoordelen. Dit resulteert in efficiency en kostenvoordelen voor het totale klantenbestand van ELCEE.

Over ELCEE

ELCEE is een dynamisch, ambitieus bedrijf met duidelijke groeidoelstellingen zowel nationaal als internationaal. Als leveranciers van gietstukken, smeedstukken, CNC bewerkte onderdelen, lagers en (las)samenstellingen, bedienen we onze klanten met producten die volgens hoge kwaliteitsnormen zijn vervaardigd. Technische ondersteuning, kwaliteitscontrole en supply chain management zijn standaard diensten bij onze producten. ELCEE is gespecialiseerd in het produceren van producten in de juiste kwaliteit met verschillende logistieke concepten tegen de beste kosten voor onze klanten. Dit maakt ELCEE dé keuze van de klant voor het leveren en ontwikkelen van producten volgens klantspecificatie.

Wilt u meer weten over ELCEE (Schweiz) AG? Neem contact op met Dragan Volic.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dragan Volic landelijk manager ELCEE Zwitzerland
Dragan Volic
County manager ELCEE Zwitzerland
dvolic@elcee.ch +41 79 703 55 67

Profiteer van samenwerking

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vertel ons over uw project!

Contact ELCEE
Vlag vanNederland (Dordrecht) Nederland (Dordrecht)
+31 78 654 47 77
Vlag vanBelgië België
+32 14 44 37 80
Vlag vanDenemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Vlag vanDuitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Vlag vanFinland Finland
+358 40 028 86 31
Vlag vanPolen Polen
+48 12 361 21 06
Vlag vanZweden Zweden
+46 85 197 06 55
Vlag vanZwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90