Verloren was gietwerk op de productielocatie in Shangdong, China
Geplaatst op: 05-04-2020

Hoe selecteer je een productielocatie?

Optimale componenten en samenstellingen kunnen alleen gemaakt worden in de juiste productielocaties. Ieder specifieke product vraagt om een productietechniek die naadloos aansluit bij de exacte vereisten voor het eindproduct. Daarom beschikt ELCEE over een portfolio van meer dan 150 productielocaties verspreid over de hele wereld. Deze productielocaties voldoen allemaal aan onze strenge richtlijnen van kwaliteit, veiligheid en arbeidsgezondheid. Bovendien hebben ze allemaal hun unieke kwaliteiten, daar zit nu precies de uitdaging. Hoe selecteert ELCEE, uit dat brede portfolio van productielocaties, exact die ene productielocatie die naadloos aansluit op uw wensen?

Keurmerken

Al onze productielocaties voldoen aan strenge richtlijnen en hebben allemaal hun eigen specialiteiten. We kunnen componenten en samenstellingen leveren die voldoen aan verschillende kwaliteitswensen van onze klanten tot aan de hoogste kwaliteitsnormen in de markt, zoals de nucleaire standaarden en normen voor de automobielindustrie.

Geografie

Een andere belangrijke pijler om een productielocatie op te selecteren, is geografische ligging ten opzichte van de plaats van levering. Als een component bijvoorbeeld heel snel geleverd moet worden, kan het slim zijn te kiezen voor een productielocatie dichter bij de ontvanger. Bijvoorbeeld in Europa. Onze productielocaties zijn verdeeld over Europa en Azië.

Productietechnieken

De meest voor de hand liggende factor, om toe te passen bij de selectie van een productielocatie, is uiteraard productietechniek. Verschillende vormen van producten staan verschillende productietechnieken toe. U heeft waarschijnlijk al een productietechniek in gedachten voor uw component. Op basis hiervan maken wij een selectie voor de geschikte productielocatie. Als u geen voorkeur heeft voor productietechniek, dan toetsen wij via uw wensen en behoeften wat de meest geschikte productietechniek voor uw component is.

Kennis en ervaring

ELCEE is in 1923 opgericht, met bijna 100 jaar ervaring zijn wij een echte kennispartner met specifieke kennis over productielocaties. Voor de componenten en samenstellingen die u bij ons koopt, selecteren wij de beste productielocatie. U krijgt altijd de beste kwaliteit en een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Kunnen we u helpen?

Heeft u hulp nodig bij het selecteren van de juiste productielocatie voor uw geëngineerde componenten of samenstellingen? Neem dan contact met ons op! We bespreken graag de details.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ralph Littooij ELCEE
Ralph Littooij
Inside sales
rlittooij@elcee.nl +31 78 - 654 47 21

Profiteer van samenwerking

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vertel ons over uw project!

Contact ELCEE
Vlag vanNederland (Dordrecht) Nederland (Dordrecht)
+31 78 654 47 77
Vlag vanBelgië België
+32 14 44 37 80
Vlag vanDenemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Vlag vanDuitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Vlag vanFinland Finland
+358 40 028 86 31
Vlag vanPolen Polen
+48 12 361 21 06
Vlag vanZweden Zweden
+46 85 197 06 55
Vlag vanZwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90