1 jear ELCEE academy webinar
Geplaatst op: 29-03-2021

1 jaar ELCEE-academie; stem voor herhaling

Met trots presenteren wij 1 jaar ELCEE academy webinars. Om dit te vieren, organiseren we in april een feestmaand. Een kleine selectie van de webinars die het afgelopen jaar onder de ELCEE academy zijn gehouden, worden een maand lang op repeat uitgezonden. Dit betekent dat u 24 uur per dag, elke 15 minuten, het webinar kunt bekijken. Hierbij is voorrregistratie niet nodig. Kijk het webinar op de dag én het tijdstip dat u het beste uitkomt.

Welke webinars we een maand lang op repeat gaan uitzenden? Dat bepaalt u! Vul de poll in en bekijk uw voorkeur webinars opnieuw.

  • Heel de maand april, de beste webinars op repeat.
  • Elke 15 minuten beschikbaar, geen voorregistratie nodig

Stem voor herhaling

Wat is ELCEE academy?

Laat je door onze webinars in een half uur inspireren. De webinars bieden kennis over nieuwe inzichten in materialen, of juist over een traditionele giettechniek, maar ook fijne subtiele tips over het ontwerpproces van een product waarmee u exact het laatste puzzelstukje kunt leggen. Deze Inspiratie leidt tot innovatie, waarmee we samen uw industriële componenten kunnen optimaliseren. Lees meer over de ELCEE academy

45 webinars

In onze webinars laten we zien waarom ELCEE uw partner is. Dit doen we door onze kennis over industriële componenten en assemblages met u te delen. We hebben in een jaar lang meer dan 45 webinars gegeven. Deze webinars over onderwerpen als zelf smerende bronzen glijlagers of het optimaliseren van gesinterde producten, dragen bij in uw zoektocht.

Zoekt u hulp bij complexe interne holten? Door middel van coquillegieten (lage-drukgieten) kunnen wij dit voor u produceren of heeft u vragen over uw smeedstukken? Vrije vorm smeden is de beste keuze als grote componenten zijn vereist. Ook vindt u bij ons het grootste assortiment Tribo Top® composietlagers, bronzen glijlagers en hooggelegeerde stalen glijlagers. Spreekt dit u aan?

Vraag een offerte aan


Uw doel bereiken?

Neem deel aan de informatieve webinars gegeven door onder andere Peter Slijkhuis die al vanaf 1990 voor ELCEE werkt. Of Frank Nijhof, hij richt zich al 30 jaar op productontwikkeling, de productie en de technologie van geëngineerde componenten.

Onze engineers staan voor u klaar om uw componenten te transformeren in kosteneffectieve gietstukken, smeedstukken en lasconstructies. Op basis van uw unieke specificaties produceren wij een breed assortiment aan materialen, zoals staal, (duplex) roestvast staal, aluminium, ijzer, koper, metaal en kunststoffen Wilt u graag advies van een van onze engineers?

Vraag een training aan

 

Gaat u graag met ons in gesprek? Onze kennis willen we graag delen in een persoonlijke training of webinar naar uw keuze. Door middel van onze trainingen kunnen we een project uitzetten met uw unieke specificaties en wensen. De webinars geven ons de kans om u alvast op de hoogte te stellen, uiteraard kunnen wij u meer interessante informatie geven een op een. Heeft u een specifieke webinar die u aansprak?

We zien u reactie graag tegemoet!

Stem voor herhaling

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld van een kaart
Algemeen contact
ELCEE
info@elcee.nl 078 654 47 77

Profiteer van samenwerking

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vertel ons over uw project!

Contact ELCEE
Vlag vanNederland (Dordrecht) Nederland (Dordrecht)
+31 78 654 47 77
Vlag vanBelgië België
+32 14 44 37 80
Vlag vanDenemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Vlag vanDuitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Vlag vanFinland Finland
+358 40 028 86 31
Vlag vanPolen Polen
+48 12 361 21 06
Vlag vanZweden Zweden
+46 85 197 06 55
Vlag vanZwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90