ELCEE nieuwe naam en logo
Geplaatst op: 27-05-2019

Nieuwe naam en nieuw logo

Fundament voor de toekomst

Vanaf vandaag voeren alle bedrijven uit de ELCEE Group dezelfde naam en hetzelfde logo. De korte naam ELCEE sluit naadloos aan bij het strak ontworpen beeldmerk dat kracht en expertise uitstraalt. ELCEE, in 1923 begonnen als familiebedrijf, is de afgelopen jaren explosief gegroeid. Vanaf 2014 voert het bedrijf een buy & build-strategie, onder leiding van dhr. Tjeu van Roij. De diverse bedrijven uit de ELCEE Group hebben dezelfde passie en hetzelfde DNA, maar zij opereerden tot op heden allen onder eigen merknaam.

ELCEE is een wereldwijde organisatie, met een solide centrale ‘motor’ en een grote mate van synergie tussen haar bedrijven. Het bedrijf is klantgericht en koploper in de niche op basis van betrouwbaarheid en kennis. De oprechte band met haar klanten leidt tot de beste oplossingen. ELCEE is gespecialiseerd in kosteneffectieve productie van klantspecifieke componenten en assemblages, waarbij de nadruk ligt op geëngineerde componenten. Daarmee is ELCEE dé keuze van de klant voor het ontwikkelen van geëngineerde componenten.

ELCEE transformeert lassamenstellingen in kosteneffectieve giet- en smeedstukken. Productoptimalisatie speelt een belangrijke rol bij het verlagen van de Total Cost of Ownership (TCO). Met doordachte ontwerpen is ELCEE in staat arbeidskosten te verlagen en productielijnen te verkorten. Dankzij haar diepgaande productiekennis en nauwe verbondenheid met haar productielocaties, biedt ELCEE haar klanten de juiste oplossingen voor specifieke technische toepassingen.

Fundament voor de toekomst

Met het nieuwe logo wordt een stevig fundament gelegd voor groei in de toekomst. Een strak ontworpen beeldmerk dat kracht en expertise uitstraalt en dat beter aansluit bij de missie en visie van de groep. Eén enkele naam en logo voor alle bedrijven van de ELCEE groep versterkt het groepsgevoel.

Transparantie en helderheid

De eenvoud van de naam en het logo toont de transparantie en helderheid van de werkwijze van ELCEE: een mondiale organisatie met wereldwijd lokale kantoren. Altijd een lokaal contactpersoon, rechtstreeks contact met engineers en een praktische aanpak van uw uitdaging.

  • Wilt u uw ontwerp laten toetsen?
  • Heeft u advies nodig bij uw industriële component?

Neem contact op met ELCEE: E info@elcee.nl of T +31 78 654 47 77.

 

Profiteer van samenwerking

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vertel ons over uw project!

Contact ELCEE
Vlag vanNederland (Dordrecht) Nederland (Dordrecht)
+31 78 654 47 77
Vlag vanBelgië België
+32 14 44 37 80
Vlag vanDenemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Vlag vanDuitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Vlag vanFinland Finland
+358 40 028 86 31
Vlag vanPolen Polen
+48 12 361 21 06
Vlag vanZweden Zweden
+46 85 197 06 55
Vlag vanZwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90