ELCEE Video marketing
Vacature

Video marketing stagiair

m/v, 40 uur per week

Wordt jij onze video marketing stagiair?

ELCEE wilt veel meer met video gaan doen. Ben jij die energieke, gedreven en creatieve stagiair die videomarketing voor ELCEE komt opzetten? Heb jij een enorme passie voor videomarketing? En weet jij alles over het maken van een aantrekkelijke video over een technisch onderwerp? Heb jij daarnaast een hands on mentaliteit en ben jij resultaat gericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

ELCEE is een dynamisch, ambitieus bedrijf met duidelijke groeidoelstellingen zowel nationaal als internationaal. Als leverancier van gietstukken, smeedstukken, lagers en (las)samenstellingen, bedienen we onze klanten met producten die volgens hoge kwaliteitsnormen zijn vervaardigd. Technische ondersteuning, kwaliteitscontrole en supply chain management zijn standaard diensten bij onze producten. ELCEE is gespecialiseerd in het produceren van producten in de juiste kwaliteit met verschillende logistieke concepten tegen de beste kosten voor onze klanten. Dit maakt ELCEE dé keuze van de klant voor het leveren en ontwikkelen van producten volgens klantspecificatie.

Wat ga je doen

Videomarketing staat bij ELCEE in de kinderschoenen, maar de potentie wordt gezien! Daarom willen we in 2021 een kickstart maken met videomarketing. Tijdens deze stage hou jij je bezig met het opzetten van deze tak van sport. Hierbij hoort een plan, welke video’s moeten we maken, wat gaat goed scoren. En ook het daadwerkelijk creëren van de video’s EN deze inzetten in de marketing van ELCEE. Je werkt in een team met 3 collega’s en bent verantwoordelijk voor de online marketing voor de gehele ELCEE Group. Je rapporteert direct aan de online marketeer. Kortom: een unieke stage waarin je jouw talenten kunt tonen op het vlak van strategie en uitvoering met standplaats Dordrecht.

Takenpakket

 • Opstellen van videomarketingstrategie
 • Creëren van aansprekende video’s
 • Monteren van video’s
 • Monitoren van de resultaten van de video’s
 • Bijhouden van de ELCEE YouTube pagina

Functie-eisen

 • Meeloopstage
 • Ervaring met het maken van video’s
 • Kennis van Excel, Word en Outlook
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Interesse

Ben jij dé video marketing stagiair die bij ons aan de slag wil gaan? Solliciteer direct of stuur een e-mail, met CV en motivatiebrief,dan per e-mail, met CV en motivatiebrief, naar Wendy van Duijl via wvanduijl@elcee.nl. Vragen beantwoordt Wendy ook graag telefonisch 06 – 39 41 89 19.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wendy van Duijl HR manager ELCEE
Wendy van Duijl
HR manager
wvanduijl@elcee.nl 078 654 47 77
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact opnemen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wendy van Duijl HR manager ELCEE
Wendy van Duijl
HR manager
wvanduijl@elcee.nl 078 654 47 77
Flag of België België
+32 51 33 77 33
Flag of Denemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Flag of Duitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Flag of Finland Finland
+358 40 028 86 31
Flag of Polen Polen
+48 12 361 21 06
Flag of Nederland Nederland
+31 78 654 47 77
Flag of Zweden Zweden
+46 85 197 06 55
Flag of Zwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90