ELCEE magazijn warehouse medewerkers supply chain
Vacature

Team leader warehouse - logistiek

m/v, 40 uur per week

Team leader warehouse – logistiek

(m/v, 40 uur per week)

Heb jij energie voor tien en is jouw enthousiasme aanstekelijk? Ben jij klantgericht en daadkrachtig? Vind jij het bovendien heerlijk om naast kantoorwerkzaamheden ook actief te zijn op de warehouse vloer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen

Je start je de dag samen met jouw andere collega’s.  Als team leader warehouse – logistiek ben je verantwoordelijk voor het plannen, coördineren en controleren van warehouse werkzaamheden met oog op kwaliteit, efficiency en met als doel klant in time and in full te beleveren. Samen met jouw collega team leader en de warehouse manager overzie jij het totale logisitieke proces. Als team leader ben je verantwoordelijk voor het organiseren en aansturen van de dagelijkse werkzaamheden binnen de afdeling. Onder jouw werkzaamheden vallen alle activiteiten rondom de inkomende goederen stroom binnen ons nieuwe warehouse. Concrete taken zijn bijvoorbeeld: het aansturen van het inbound of outbound team, organiseren van intern transport, zorgen voor een efficiënte verwerking van de stromen zowel fysiek als systeem technisch. We sluiten de week af met een vrijdagmiddagborrel in onze moderne en gezellige kantine, waar je nog een potje tafelvoetbal kunt spelen of een potje kunt poolen met collega’s.

Takenpakket

 • Aansturen van toegewezen processen en team leden
 • Borgen tijdige en complete levering
 • Dagelijks overleg met supply chain team over planning, prioriteiten, werkzaamheden en werkverdeling
 • Periodiek uitvoeren en rapporteren van 5S inspecties
 • Deelnemen aan/opstarten van verbeteringstrajecten/projecten
 • Bijhouden en rapporteren van prestatie indicatoren (KPI’s)
 • Verrichten van alle voorkomende magazijn of assemblage werkzaamheden

Functie-eisen

 • MBO of HBO werk- en denkniveau richting logistiek
 • Aantoonbare leidinggevende ervaring in een soortgelijke functie
 • In het bezit van hef/reachtruck certificaat
 • Gevorderde kennis LEAN-methodiek
 • Goede kennis van MS-Office pakket (Word, PowerPoint, Excel, Outlook, Teams)
 • Goede kennis van ERP/WMS systemen (bij voorkeur Microsoft Dynamics 365)
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

STANDAARD MEEGELEVERD

Wij zoeken een fijne collega en daarbij hoort uiteraard een goed salaris. Bovendien krijg je bij ons een bovengemiddeld aantal vakantiedagen; 30 stuks. Ziektekosten en een uitstekende pensioenregeling, zijn standaard onderdeel van de arbeidsvoorwaarden. We hebben een goede informele werksfeer en je komt te werken op een supermoderne werklocatie. Een BREEAM-locatie, waarbij gezondheid extra aandacht krijgt met seizoensfruit, een fietsplan en “inhouse” sportfaciliteiten die in ontwikkeling zijn. Nu al kan je gebruikmaken van korting bij heel veel sportfaciliteiten bij jou in de buurt. Kortom, een goed pakket aanvullende voorwaarden waarover wij je graag informeren.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Vul het formulier op deze pagina in of stuur een e-mail, met CV en motivatiebrief, naar Wendy van Duijl via wvanduijl@elcee.nl. Vragen over de functie beantwoordt RobertJan Sonderwal telefonisch 06 13 06 34 12. Wil je liever eerst langskomen om een kop koffie te drinken, of een dagje mee te kijken, ook dat behoort tot de mogelijkheden.

 • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wendy van Duijl HR manager ELCEE
Wendy van Duijl
HR manager
wvanduijl@elcee.nl 078 654 47 77
ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.

Werken bij ELCEE

ELCEE is een dynamisch, ambitieus bedrijf met duidelijke groeidoelstellingen zowel nationaal als internationaal. Als leverancier van gietstukken, smeedstukken, glijlagers en (las)samenstellingen, bedienen we onze klanten met producten die volgens hoge kwaliteitsnormen zijn vervaardigd. Technische ondersteuning, kwaliteitscontrole en supply chain management zijn standaard diensten bij onze producten. ELCEE is gespecialiseerd in het produceren van producten in de juiste kwaliteit met verschillende logistieke concepten tegen de beste kosten voor onze klanten. Dit maakt ELCEE dé keuze van de klant voor het leveren en ontwikkelen van producten volgens klantspecificatie.

Over ELCEE
Vlag vanNederland Nederland
+31 78 654 47 77
Vlag vanBelgië België
+32 51 33 77 33
Vlag vanDenemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Vlag vanDuitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Vlag vanFinland Finland
+358 40 028 86 31
Vlag vanPolen Polen
+48 12 361 21 06
Vlag vanZweden Zweden
+46 85 197 06 55
Vlag vanZwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90