Vacature ELCEE- team leader order fulfilment
Vacature

Senior technisch inkoper

(m/v, 40 uur per week)

Senior technisch inkoper

Ben jij die energieke, gedreven en scherpe onderhandelaar die de afdeling Inkoop van ELCEE komt versterken? Heb jij oog voor detail en zicht op het grotere geheel? Heb jij een hands on mentaliteit, ben jij resultaat gericht en een echte relatiebouwer? Ga je graag een uitdaging aan en heb je een grote affiniteit met techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WAT GA JE DOEN?

In samenspraak met onze productiepartners zorg je voor de beste inkoopcondities voor onze klanten. Hiervoor onderhoud je nauwe relaties met onze partners en ondersteun je onze technische en commerciële mensen bij de keuze van de juiste productie vanuit technisch oogpunt. In deze functie ben je ook onderdeel van het managementteam van Nederland en vertegenwoordig je Nederland in de internationale inkoopgroep.

Takenpakket

 • Adviseren bij de keuze van de juiste productiepartner
 • Maken en onderhouden van KPI’s ten aanzien inkoop gerelateerde onderwerpen
 • Onderhouden van de relaties met onze partners
 • Oplossen van escalaties

FUNCTIE EISEN

 • HBO of WO werk- en denkniveau, voorkeur nevi 1 en/of 2
 • (Internationale) inkoop ervaring in op het gebied van klantspecifieke industriële componenten
 • Analytisch, gedreven, goed in staat om prioriteiten te stellen
 • Bereidheid tot reizen
 • Goede vaardigheden in Excel
 • Goede beheersing van de Engelse taal
 • Sterke persoonlijkheid op inkoopgebied

STANDAARD MEEGELEVERD

Wij zoeken een fijne collega en daarbij hoort uiteraard een goed salaris. Bovendien krijg je bij ons een bovengemiddeld aantal vakantiedagen; 30 stuks. Gunstige voorwaarden op een zorgverzekering en een uitstekende pensioenregeling, zijn standaard onderdeel van de arbeidsvoorwaarden. We hebben een goede informele werksfeer en je komt te werken op een supermoderne werklocatie. Een BREEAM-locatie, waarbij gezondheid extra aandacht krijgt met bijvoorbeeld seizoensfruit. Kortom, een goed pakket aanvullende voorwaarden waarover wij je graag informeren.

SOLLICITEREN

Ben je enthousiast geworden? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Vul het formulier op deze pagina in of stuur een e-mail, met CV en motivatiebrief, naar Wendy van Duijl via wvanduijl@elcee.nl. Voor functie inhoudelijke vragen neem contact op met Marco Barendse, Algemeen directeur Nederland, 06 – 51 07 48 62. Voor overige vragen kun je contact opnemen met Wendy van Duijl +31 78 – 654 47 77.

 • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wendy van Duijl HR manager ELCEE
Wendy van Duijl
HR manager
wvanduijl@elcee.nl 078 654 47 77
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

WERKEN BIJ ELCEE

ELCEE is een dynamisch, ambitieus bedrijf met duidelijke groeidoelstellingen zowel nationaal als internationaal. Als leverancier van gietstukken, smeedstukken, glijlagers en (las)samenstellingen, bedienen we onze klanten met producten die volgens hoge kwaliteitsnormen zijn vervaardigd. Technische ondersteuning, kwaliteitscontrole en supply chain management zijn standaard diensten bij onze producten. ELCEE is gespecialiseerd in het produceren van producten in de juiste kwaliteit met verschillende logistieke concepten tegen de beste kosten voor onze klanten. Dit maakt ELCEE dé keuze van de klant voor het leveren en ontwikkelen van producten volgens klantspecificatie.

Over ELCEE
Vlag vanNederland (Dordrecht) Nederland (Dordrecht)
+31 78 654 47 77
Vlag vanBelgië België
+32 14 44 37 80
Vlag vanDenemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Vlag vanDuitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Vlag vanFinland Finland
+358 40 028 86 31
Vlag vanPolen Polen
+48 12 361 21 06
Vlag vanZweden Zweden
+46 85 197 06 55
Vlag vanZwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90