Debiteurenadministratie
Vacature

Medewerker debiteurenbeheer

m/v, 40 uur per week

Vacature – Medewerker debiteurenbeheer

Lijkt het jou als Debiteurenbeheerder een gave missie om debiteurenbeheer op een hoger niveau te brengen? Denk je mee, breng je verbeteringen aan en heb je gevoel voor het automatiseren van processen? Ben jij de tweede spin in het web die ons gaat helpen met het ondersteunen van Debiteurenbeheer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen

Je start de week samen met collega’s met een goedemorgen & hoe was jouw weekend? Kop koffie of thee erbij en dan aan de slag. Je gaat het debiteurenbeleid binnen ELCEE optimaliseren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van openstaande facturen, het bijhouden van klantdossiers en uiteindelijk het terugbrengen van betalingsachterstanden. Je komt te werken in een omgeving waarin intense onderlinge afstemming (met collega en interne klanten) van groot belang is. De functie wordt gekenmerkt door een grote verscheidenheid aan activiteiten waarin zelfstandigheid, nauwkeurigheid en ondernemerschap vereist is. Je voert werkzaamheden proactief en zelfstandig uit, eventueel in overleg met jouw direct leidinggevende. Natuurlijk sluiten we de week af met een Vrijmibo in onze moderne en gezellige kantine, waar je nog een potje tafelvoetbal kunt spelen of een potje kunt poolen met collega’s.

Takenpakket

 • Debiteuren bellen voor achterstallige facturen
 • Afletteren van binnenkomende betalingen
 • Terugbrengen van betalingsachterstanden
 • Afstemmen van de commerciële betalingsafspraken
 • Debiteurenadministratie verwerken
 • Het signaleren en volgen van uitblijvende betalingen en vervolgens betalingsregelingen treffen

Functie-eisen

 • MBO werk- en denk niveau
 • Communicatief sterk
 • Glas is altijd half vol
 • Werkt nauwkeurig en neemt initiatief
 • Goede beheersing van de Nederlands en Engelse taal in woord en geschrift
 • Minimaal 5 jaar ervaring

STANDAARD MEEGELEVERD

Wij zoeken een fijne collega en daarbij hoort uiteraard een goed salaris. Bovendien krijg je bij ons een bovengemiddeld aantal vakantiedagen; 30 stuks. Gunstige voorwaarden op een zorgverzekering en een uitstekende pensioenregeling, zijn standaard onderdeel van de arbeidsvoorwaarden. We hebben een goede informele werksfeer en je komt te werken op een supermoderne werklocatie. Een BREEAM-locatie, waarbij gezondheid extra aandacht krijgt met seizoensfruit en een fietsplan. Ook kun je gebruikmaken van korting bij heel veel sportfaciliteiten bij jou in de buurt. Kortom, een goed pakket aanvullende voorwaarden waarover wij je graag informeren.

SOLLICITEREN

Ben je enthousiast geworden? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Vul het formulier op deze pagina in of stuur een e-mail, met CV en motivatiebrief, naar Wendy van Duijl via wvanduijl@elcee.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Wendy van Duijl +31 78 – 654 47 77.

 • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wendy van Duijl HR manager ELCEE
Wendy van Duijl
HR manager
wvanduijl@elcee.nl 078 654 47 77
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

WERKEN BIJ ELCEE

ELCEE is een dynamisch, ambitieus bedrijf met duidelijke groeidoelstellingen zowel nationaal als internationaal. Als leverancier van gietstukken, smeedstukken, glijlagers en (las)samenstellingen, bedienen we onze klanten met producten die volgens hoge kwaliteitsnormen zijn vervaardigd. Technische ondersteuning, kwaliteitscontrole en supply chain management zijn standaard diensten bij onze producten. ELCEE is gespecialiseerd in het produceren van producten in de juiste kwaliteit met verschillende logistieke concepten tegen de beste kosten voor onze klanten. Dit maakt ELCEE dé keuze van de klant voor het leveren en ontwikkelen van producten volgens klantspecificatie.

Over ELCEE
Vlag vanNederland Nederland
+31 78 654 47 77
Vlag vanBelgië België
+32 14 44 37 80
Vlag vanDenemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Vlag vanDuitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Vlag vanFinland Finland
+358 40 028 86 31
Vlag vanPolen Polen
+48 12 361 21 06
Vlag vanZweden Zweden
+46 85 197 06 55
Vlag vanZwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90