ELCEE vacature Inside Sales
Vacature

Inside sales

RVS-bevestigingsmaterialen (m/v, 40 uur per week)

Inside sales

Ben jij die commerciële duizendpoot die van aanpakken weet en geniet van het scoren van een mooie order? Ga je met plezier met de klant in gesprek en stop je niet tot je zeker weet dat jouw klant tevreden is? Dan is dit wat je bij ons kan doen. Als medewerker inside sales ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant. De klant staat voorop en je helpt de klant met zijn/haar vragen. In deze functie bepaal je mede het gezicht en het succes van de organisatie door het bieden van excellente klantenservice (premium customer service). Je bent de schakel tussen de diverse disciplines binnen de eigen organisatie. Ben je een echte teamspeler, nauwkeurig, zelfstandig en commercieel gedreven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je start de week met andere collega’s van de afdeling inside sales met een goedemorgen & hoe was het weekend? Kop koffie of thee erbij en dan aan de slag. Wat daar allemaal bij hoort is het volgende:

   • Behandelen van klantenaanvragen, orders en klachten
   • Zelfstandig managen, ontwikkelen en uitvoeren van het operationele verkoopproces
   • Uitvoeren van een premium service naar onze klanten.

Uiteraard is dit niet alles. Daarom is het nog beter om het te zien en ervaren, dus kom eens langs voor een kop koffie. Mail Wendy van Duijl via wvanduijl@elcee.nl of neem telefonisch contact met haar op +31 6 39 41 89 19.

Functie eisen

We sluiten de week af met een Vrijmibo in onze moderne en gezellige kantine, waar je nog een potje tafelvoetbal kunt spelen of een potje kunt poolen met collega’s. Naast deze informele & vrijwillige afsluiting zijn er uiteraard nog wel een paar vereisten:

 • MEAO/MBO werk- en denkniveau
 • Meerjarige aantoonbare ervaring binnen customer service verkoop binnendienst (B2B)
 • Kennis en begrip van verkoop binnen de industriële markt is een pré
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling
 • Kennis van het MS Office pakket (Word en Excel).

Sleutel tot succes is dat jij een sterke commerciële drive hebt waarbij je een evenwicht weet te vinden tussen het behartigen van de belangen van de klant enerzijds en het realiseren van de mogelijkheden van ELCEE anderzijds. Om dit goed te kunnen doen, beschik jij over de volgende eigenschappen:

 • Communicatief sterk
 • Nauwkeurig en zelfstandig kunnen werken
 • Leergierig (kennis van producten en markten)
 • Sociaal en makkelijk in de omgang.

Standaard meegeleverd

Geld, en je wilt natuurlijk weten “hoeveel” dat is. Een range noemen is een ding maar wat nou als blijkt dat deze range te laag is voor de kwaliteiten die je meebrengt, ga je dan ook solliciteren? Wij zoeken de goede/leuke collega en daarbij hoort uiteraard een “leuk” of beter gezegd goed salaris. Wij beloven jou een bovengemiddeld aantal vakantiedagen, 30 stuks!
We hebben een goede informele werksfeer en je komt te werken op een supermoderne nieuwe werklocatie. Een BREEAM-locatie, waarbij je gezondheid onze extra aandacht krijgt met seizoensfruit, een fietsplan en “inhouse” sportfaciliteiten die in ontwikkeling zijn. Nu al kan je gebruikmaken van korting bij heel veel sportfaciliteiten bij jou in de buurt! Oh ja, ook hebben wij regelmatig een feestje, of iets anders op de planning. Kortom, een goed pakket aanvullende voorwaarden waarover wij je graag informeren.

Hoe verder?

Ben je enthousiast dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Stuur een e-mail, met CV en motivatiebrief, naar Wendy van Duijl via wvanduijl@elcee.nl. Vragen beantwoordt Wendy ook graag telefonisch +31 6 39 41 89 19. Vergeet de mogelijkheid niet om een kop koffie te komen drinken of een dagje mee te kijken, ook dat behoort tot de mogelijkheden.

 • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wendy van Duijl HR manager ELCEE
Wendy van Duijl
HR manager
wvanduijl@elcee.nl 078 654 47 77
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij ELCEE

ELCEE is een dynamisch, ambitieus bedrijf met duidelijke groeidoelstellingen zowel nationaal als internationaal. Als leverancier van gietstukken, smeedstukken, glijlagers, (las)samenstellingen en RVS-bevestigingsmaterialen, bedienen we onze klanten met producten die volgens hoge kwaliteitsnormen zijn vervaardigd. Technische ondersteuning, kwaliteitscontrole en supply chain management zijn standaard diensten bij onze producten. ELCEE is gespecialiseerd in het produceren van producten in de juiste kwaliteit met verschillende logistieke concepten tegen de beste kosten voor onze klanten. Dit maakt ELCEE dé keuze van de klant voor het leveren en ontwikkelen van producten volgens klantspecificatie.

Over ELCEE
Vlag vanBelgië België
+32 51 33 77 33
Vlag vanDenemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Vlag vanDuitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Vlag vanFinland Finland
+358 40 028 86 31
Vlag vanPolen Polen
+48 12 361 21 06
Vlag vanNederland Nederland
+31 78 654 47 77
Vlag vanZweden Zweden
+46 85 197 06 55
Vlag vanZwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90