inside sales medewerker bij ELCEE
Vacature

Inside sales medewerker

m/v, 40 uur per week

Inside sales medewerker

Ben jij geïnteresseerd in een leuke baan op de verkoop binnendienst? Ga je met plezier met de klant in gesprek om een mooie order te scoren? Ben jij servicegericht en een echte teamspeler? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wat ga je doen als inside sales

Je start de dag samen met jouw andere collega’s van de afdeling inside sales, een team van 9 collega’s. Als medewerker inside sales ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant. De klant staat voorop en je helpt de klant met zijn/haar vragen. Je bent de schakel tussen de diverse disciplines binnen de eigen organisatie. In deze functie bepaal je mede het gezicht en het succes van de organisatie door het bieden van excellente klantenservice.

Takenpakket inside sales

  • Het beoordelen en afhandelen van binnenkomende e-mails/telefoon, over aanvragen, orders en klachten van klanten
  • Zelfstandig beheren en uitvoeren van het operationele verkoop proces

Functie-eisen inside sales

  • MBO werk- en denkniveau
  • Aantoonbare ervaring binnen customer service verkoop binnendienst (B2B)
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

STANDAARD MEEGELEVERD

Wij zoeken een fijne collega en daarbij hoort uiteraard een goed salaris. Bovendien krijg je bij ons een bovengemiddeld aantal vakantiedagen; 30 stuks. Gunstige voorwaarden op een zorgverzekering en een uitstekende pensioenregeling, zijn standaard onderdeel van de arbeidsvoorwaarden. We hebben een goede informele werksfeer en je komt te werken op een supermoderne werklocatie. Een BREEAM-locatie, waarbij gezondheid extra aandacht krijgt met bijvoorbeeld seizoensfruit. Kortom, een goed pakket aanvullende voorwaarden waarover wij je graag informeren.

SOLLICITEREN

Ben je enthousiast dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Vul het formulier op deze pagina in of stuur een e-mail, met CV en motivatiebrief, naar Wendy van Duijl via wvanduijl@elcee.nl. Vragen over de functie beantwoordt Wendy ook telefonisch +31 78 – 654 47 77.


  • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wendy van Duijl HR manager ELCEE
Wendy van Duijl
HR manager
wvanduijl@elcee.nl 078 654 47 77

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

WERKEN BIJ ELCEE

ELCEE is een dynamisch, ambitieus bedrijf met duidelijke groeidoelstellingen zowel nationaal als internationaal. Als leverancier van gietstukken, smeedstukken, glijlagers en (las)samenstellingen, bedienen we onze klanten met producten die volgens hoge kwaliteitsnormen zijn vervaardigd. Technische ondersteuning, kwaliteitscontrole en supply chain management zijn standaard diensten bij onze producten. ELCEE is gespecialiseerd in het produceren van producten in de juiste kwaliteit met verschillende logistieke concepten tegen de beste kosten voor onze klanten. Dit maakt ELCEE dé keuze van de klant voor het leveren en ontwikkelen van producten volgens klantspecificatie.

Over ELCEE
Vlag vanNederland (Dordrecht) Nederland (Dordrecht)
+31 78 654 47 77
Vlag vanBelgië België
+32 14 44 37 80
Vlag vanDenemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Vlag vanDuitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Vlag vanFinland Finland
+358 40 028 86 31
Vlag vanPolen Polen
+48 12 361 21 06
Vlag vanZweden Zweden
+46 85 197 06 55
Vlag vanZwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90