ELCEE vacature
Vacature

Business intelligence specialist

m/v, 40 uur per week

Business intelligence specialist

(m/v, 40 uur per week)

Ben je goed met data? Word je enthousiast van het analyseren van grote hoeveelheden gegevens om daar de juiste informatie uit te halen? Ben je leergierig en een doorzetter? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen

Na een “Goedemorgen! Hoe was jouw weekend?” start je de dag samen met jouw andere collega’s. Als Business Intelligence Specialist help je de organisatie bij het analyseren van data, het maken van (BI) rapportages en diverse analyses in Excel. Ook het importeren van data in het CRM en ERP hoort bij het takenpakket. Je werkt op de afdeling Business Systems team, die op dit moment bestaat uit 4 personen. De afdeling is verantwoordelijk voor het optimaliseren en automatiseren van de diverse bedrijfsprocessen en werkt voor de gehele ELCEE Group (nationaal en internationaal). We sluiten de week af met een Vrijmibo in onze moderne en gezellige kantine, waar je nog een potje tafelvoetbal kunt spelen of een potje kunt poolen met collega’s.

Takenpakket

 • Onderzoeken van de behoefte aan informatie bij stakeholders
 • Omzetten van de informatiebehoefte in praktische BI-tools
 • Maken en opleveren van analyses in Excel
 • Ontwikkelen KPI’s samen met stakeholders
 • Zorgdragen voor de juiste BI-tool om deze KPI’s te genereren
 • Uitbrengen van advies op basis van gemaakt analyses
 • Controleren betrouwbaarheid rapportages, dashboards en informatiesets
 • Importeren van data in het ERP en CRM systeem (Microsoft D365 Finance & Operations (ERP)/SuperOffice 10 (CRM))

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring
 • Kennis van PowerBi is een pré
 • Bovengemiddelde kennis van MS-Office pakket (Word, PowerPoint, Excel, Outlook, Teams)
 • Kennis van ERP/WMS systemen (bij voorkeur Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations)
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

STANDAARD MEEGELEVERD

Wij zoeken een fijne collega en daarbij hoort uiteraard een goed salaris. Bovendien krijg je bij ons een bovengemiddeld aantal vakantiedagen; 30 stuks. Gunstige voorwaarden op een zorgverzekering en een uitstekende pensioenregeling, zijn standaard onderdeel van de arbeidsvoorwaarden. We hebben een goede informele werksfeer en je komt te werken op een supermoderne werklocatie. Een BREEAM-locatie, waarbij gezondheid extra aandacht krijgt met seizoensfruit en een fietsplan. Ook kun je gebruikmaken van korting bij heel veel sportfaciliteiten bij jou in de buurt. Kortom, een goed pakket aanvullende voorwaarden waarover wij je graag informeren.

Solliciteren

Ben je enthousiast dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Vul het formulier op deze pagina in of stuur een e-mail, met CV en motivatiebrief, naar Wendy van Duijl via wvanduijl@elcee.nl. Vragen over de functie beantwoordt Wendy ook telefonisch +31 6 – 39 41 89 19. Wil je liever eerst langskomen om een kop koffie te drinken, of een dagje mee te kijken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

 • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wendy van Duijl HR manager ELCEE
Wendy van Duijl
HR manager
wvanduijl@elcee.nl 078 654 47 77
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij ELCEE

ELCEE is een dynamisch, ambitieus bedrijf met duidelijke groeidoelstellingen zowel nationaal als internationaal. Als leverancier van gietstukken, smeedstukken, glijlagers en (las)samenstellingen, bedienen we onze klanten met producten die volgens hoge kwaliteitsnormen zijn vervaardigd. Technische ondersteuning, kwaliteitscontrole en supply chain management zijn standaard diensten bij onze producten. ELCEE is gespecialiseerd in het produceren van producten in de juiste kwaliteit met verschillende logistieke concepten tegen de beste kosten voor onze klanten. Dit maakt ELCEE dé keuze van de klant voor het leveren en ontwikkelen van producten volgens klantspecificatie.

Over ELCEE
Vlag vanNederland Nederland
+31 78 654 47 77
Vlag vanBelgië België
+32 14 44 37 80
Vlag vanDenemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Vlag vanDuitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Vlag vanFinland Finland
+358 40 028 86 31
Vlag vanPolen Polen
+48 12 361 21 06
Vlag vanZweden Zweden
+46 85 197 06 55
Vlag vanZwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90