Stage magazijn bij ELCEE featured
Vacature

Meewerkend voorman magazijn

m/v, 40 uur per week

Meewerkend voorman magazijn

Ben jij die enthousiaste, klantgerichte, vriendelijke en communicatief vaardige meewerkend voorman die opzoek is naar een afwisselende baan in ons magazijn? Ben jij een echte teamspeler en heb jij zin om je handen uit de mouwen te steken in een gezellige informele magazijnomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen

Je start de week samen met collega’s met een goedemorgen & hoe was jouw weekend? Als rechterhand van de teamlead ben je onderdeel van een team enthousiaste mensen, dat zich dagelijks inzet om alle bestellingen van klanten zorgvuldig te picken, verpakken en te versturen. Voor het magazijn zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman die ondersteunend aan de teamleads zorg draagt voor de werkzaamheden in het magazijn. Naast de gebruikelijke magazijnwerkzaamheden ben je verantwoordelijk voor het coördineren en begeleiden van het werk en je collega’s. Uiteraard steek jij daarbij ook je handen uit de mouwen en werk jij net zo hard mee! Na een week werken, sluiten we de week af met een vrijdagmiddagborrel in onze moderne en gezellige kantine, waar je nog een potje tafelvoetbal kunt spelen of een potje kunt poolen met collega’s.

Takenpakket

 • Indirect & direct aansturen van collega’s
 • Helpen bij de werkverdeling
 • Orde houden in het magazijn
 • Overzicht houden op de werkzaamheden
 • Overzicht houden op de werkverdeling in overleg met de teamleaders
 • Zelf de handen uit de mouwen steken

Functie-eisen

 • MBO ¾ niveau 3-4  in een logistieke richting
 • In bezit van heftruck, reachtruck en/of orderpick certificaat is een pré
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • De wil om te leren of te groeien in deze functie, we zoeken een kandidaat met doorgroei potentie en/of product specialist inbound
 • Je bent betrokken, communicatief vaardig, enthousiast, klantgericht, accuraat en een echte teamspeler

STANDAARD MEEGELEVERD

Wij zoeken een fijne collega en daarbij hoort uiteraard een goed salaris. Bovendien krijg je bij ons een bovengemiddeld aantal vakantiedagen; 30 stuks. Gunstige voorwaarden op een zorgverzekering en een uitstekende pensioenregeling, zijn standaard onderdeel van de arbeidsvoorwaarden. We hebben een goede informele werksfeer en je komt te werken op een supermoderne werklocatie. Een BREEAM-locatie, waarbij gezondheid extra aandacht krijgt met seizoensfruit en een fietsplan. Ook kun je gebruikmaken van korting bij heel veel sportfaciliteiten bij jou in de buurt. Kortom, een goed pakket aanvullende voorwaarden waarover wij je graag informeren.

SOLLICITEREN

Ben je enthousiast geworden? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Vul het formulier op deze pagina in of stuur een e-mail, met CV en motivatiebrief, naar Wendy van Duijl via wvanduijl@elcee.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Wendy van Duijl +31 78 – 654 47 77.

 • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wendy van Duijl HR manager ELCEE
Wendy van Duijl
HR manager
wvanduijl@elcee.nl 078 654 47 77
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij ELCEE

ELCEE is een dynamisch, ambitieus bedrijf met duidelijke groeidoelstellingen zowel nationaal als internationaal. Als leverancier van gietstukken, smeedstukken, lagers en (las)samenstellingen, bedienen we onze klanten met producten die volgens hoge kwaliteitsnormen zijn vervaardigd. Technische ondersteuning, kwaliteitscontrole en supply chain management zijn standaard diensten bij onze producten. ELCEE is gespecialiseerd in het produceren van producten, in de juiste kwaliteit met verschillende logistieke concepten tegen de beste kosten, voor onze klanten. Dit maakt ELCEE dé keuze van de klant voor het leveren en ontwikkelen van producten volgens klantspecificatie.

Over ELCEE
Vlag vanNederland Nederland
+31 78 654 47 77
Vlag vanBelgië België
+32 14 44 37 80
Vlag vanDenemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Vlag vanDuitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Vlag vanFinland Finland
+358 40 028 86 31
Vlag vanPolen Polen
+48 12 361 21 06
Vlag vanZweden Zweden
+46 85 197 06 55
Vlag vanZwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90