Vacature ELCEE order fulfillment planner
Vacature

Marketing & communicatie expert

(m/v, minimaal 24 uur per week)

Marketing & communicatie expert

Ben jij een organisatietalent met een helicopterview en een passie voor marketing en communicatie? Werk jij graag veel nieuwe initiatieven uit en heb je een oog voor opmaak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je start de dag samen met jouw marketing collega’s: direct aan de slag met een lopend project, een teambespreking of acties uit jouw mailbox oppakken. In deze functie komen alle facetten van marketing en communicatie aan bod. Naast veel online marketing werk je aan het optimaliseren van onze marketinguitingen binnen onze corporate identity. Jouw InDesign, photoshop, etc. kennis pas je toe in het vervaardigen van brochures, posters, ons interne magazine en standdesign. Door middel van het ontwikkelen, beheren en doorvoeren van marketingconcepten zorg je ervoor dat klanten worden aangetrokken en behouden. Kerngebieden zijn: online marketing, video marketing, social media, nieuwsbrieven, maar ook beursorganisatie en PowerPoint presentaties. Bovendien toon je initiatieven om ELCEE nog steviger te positioneren in de moderne industriële markt. We sluiten de week af met een Vrijmibo in onze moderne en gezellige kantine, waar je nog een potje tafelvoetbal kunt spelen of een potje kunt poolen met collega’s. Het betreft een functie met uitzicht op vast dienstverband voor minimaal 24 uur per week.

Takenpakket

Jouw hoofdtaak is het coordineren van diverse marketing en communicatie projecten, waaronder:

 • Beheren en uitvoeren van de huisstijl in alle mogelijke communicatie-uitingen
 • Initiëren en uitvoeren van uitingen voor interne en externe communicatie (bijvoorbeeld van e-mailnieuwsbrieven, advertenties, brochures, productvideo’s)
 • Beheren, onderhouden en verbeteren van de diverse websites, inclusief beeldmateriaal en content met een focus op SEO
 • Beheren en monitoren social media platformen
 • Organisatie en uitvoering van evenementen
 • Opstellen en optimaliseren PowerPoint presentaties binnen de visie en huisstijl van ELCEE

Functie eisen

 • MBO werk- en denkniveau met 5 jaar ervaring of HBO werk- en denkniveau met 2 jaar ervaring
 • Gedegen kennis en ervaring van Adobe suit met onder andere InDesign, Photoshop en Premier Pro
 • Kennis en begrip van de industriële markt
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Goede kennis van het MS-Office pakket (Word, PowerPoint, Excel, Outlook)

Standaard meegeleverd

Wij zoeken een fijne collega en daarbij hoort uiteraard een goed salaris. Bovendien krijg je bij ons een bovengemiddeld aantal vakantiedagen; 30 stuks. Ziektekosten en een uitstekende pensioenregeling, zijn standaard onderdeel van de arbeidsvoorwaarden. We hebben een goede informele werksfeer en je komt te werken op een supermoderne werklocatie. Een BREEAM-locatie, waarbij gezondheid extra aandacht krijgt met seizoensfruit, een fietsplan en “inhouse” sportfaciliteiten die in ontwikkeling zijn. Nu al kan je gebruikmaken van korting bij heel veel sportfaciliteiten bij jou in de buurt. Kortom, een goed pakket aanvullende voorwaarden waarover wij je graag informeren.

Solliciteren

Ben je enthousiast dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Vul het formulier op deze pagina in of stuur een e-mail, met CV en motivatiebrief, naar Wendy van Duijl via wvanduijl@elcee.nl. Vragen over de functie beantwoordt Wendy ook telefonisch +31 6 – 39 41 89 19. Wil je liever eerst langskomen om een kop koffie te drinken, of een dagje mee te kijken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

 • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wendy van Duijl HR manager ELCEE
Wendy van Duijl
HR manager
wvanduijl@elcee.nl 078 654 47 77
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij ELCEE

ELCEE is een dynamisch, ambitieus bedrijf met duidelijke groeidoelstellingen zowel nationaal als internationaal. Als leverancier van gietstukken, smeedstukken, glijlagers en (las)samenstellingen, bedienen we onze klanten met producten die volgens hoge kwaliteitsnormen zijn vervaardigd. Technische ondersteuning, kwaliteitscontrole en supply chain management zijn standaard diensten bij onze producten. ELCEE is gespecialiseerd in het produceren van producten in de juiste kwaliteit met verschillende logistieke concepten tegen de beste kosten voor onze klanten. Dit maakt ELCEE dé keuze van de klant voor het leveren en ontwikkelen van producten volgens klantspecificatie.

Over ELCEE
Vlag vanNederland Nederland
+31 78 654 47 77
Vlag vanBelgië België
+32 51 33 77 33
Vlag vanDenemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Vlag vanDuitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Vlag vanFinland Finland
+358 40 028 86 31
Vlag vanPolen Polen
+48 12 361 21 06
Vlag vanZweden Zweden
+46 85 197 06 55
Vlag vanZwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90