ELCEE Vacature – Assistent Transport planner, logistiek administratief medewerker
Vacature (m/v, 40 uur per week)

Logistiek administratief medewerker

Logistiek administratief medewerker, assistent transport planner

Ben jij administratief onderlegd en wil je graag de logistieke processen leren kennen, dan hebben wij een leuke afwisselende uitdaging voor jou binnen de transport afdeling van ELCEE! Waar je directe collega’s je mee nemen in de processen van transport/logistiek en jou begeleiden door de uitdagingen die plaatsvinden binnen de huidige transportwereld. Spreekt dit je aan, dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou!

WAT GA JE DOEN?

Na een “Goedemorgen! Hoe was jouw avond/weekend?” start je de dag samen met jouw andere collega’s. Als assistent transport planner, logistiek administratief medewerker geef je ondersteuning aan de afdeling transport en krijg je een zelfstandig takenpakket. Waar de basis zal bestaan uit het opvolgen van inkomende goederen via zeevracht/luchtvracht zendingen, verwerking van documentatie, opmaak van documentatie en het up-to-date houden van alle data in het systeem zodat je interne collega’s actuele zicht hebben op de status van goederen. Naast de inkomende goederenstroom, hebben we een uitgaande goederenstroom waar we als transport afdeling zorgen voor de verzending van goederen naar binnen en buiten Europese unie.

Verdere ontwikkeling en persoonlijke groei wordt in deze functie gestimuleerd. Je wordt meegenomen in zoveel mogelijk processen om jezelf te ontwikkelen binnen de logistiek. Na een week werken, sluiten we dan de week af met een vrijdagmiddagborrel in onze moderne en gezellige kantine, waar je nog een potje tafelvoetbal kunt spelen of een potje kunt poolen met collega’s.

Takenpakket

 • Monitoren en actueel houden van inkomende zendingen
 • Containerplanning maken aankomst warehouse
 • Regelen en coördineren van uitgaande zendingen
 • Transport administratief verwerken in het ERP systeem

FUNCTIE EISEN

 • Opleidingsniveau: MBO werk- en denkniveau, BBL is mogelijk
 • Affiniteit met Logistiek
 • Basiskennis van MS Office pakket is een Pré (Word, Excel, Outlook).
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Goede communicatietechnieken en sociale vaardigheden
 • Proactieve houding
 • Leergierig
 • Teamspeler
 • Nauwkeurig

Standaard meegeleverd

Wij zoeken een fijne collega en daarbij hoort uiteraard een goed salaris. Bovendien krijg je bij ons een bovengemiddeld aantal vakantiedagen; 30 stuks. Gunstige voorwaarden op een zorgverzekering en een uitstekende pensioenregeling, zijn standaard onderdeel van de arbeidsvoorwaarden. We hebben een goede informele werksfeer en je komt te werken op een supermoderne werklocatie. Een BREEAM-locatie, waarbij gezondheid extra aandacht krijgt met seizoensfruit en een fietsplan. Ook kun je gebruikmaken van korting bij heel veel sportfaciliteiten bij jou in de buurt. Kortom, een goed pakket aanvullende voorwaarden waarover wij je graag informeren.

Solliciteren

Ben je enthousiast dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Vul het formulier op deze pagina in of stuur een e-mail, met CV en motivatiebrief, naar Wendy van Duijl via wvanduijl@elcee.nl. Vragen over de functie beantwoordt Wendy ook telefonisch +31 78 – 654 47 77.

 • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wendy van Duijl HR manager ELCEE
Wendy van Duijl
HR manager
wvanduijl@elcee.nl 078 654 47 77
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

WERKEN BIJ ELCEE

ELCEE is een dynamisch, ambitieus bedrijf met duidelijke groeidoelstellingen zowel nationaal als internationaal. Als leverancier van gietstukken, smeedstukken, glijlagers en (las)samenstellingen, bedienen we onze klanten met producten die volgens hoge kwaliteitsnormen zijn vervaardigd. Technische ondersteuning, kwaliteitscontrole en supply chain management zijn standaard diensten bij onze producten. ELCEE is gespecialiseerd in het produceren van producten in de juiste kwaliteit met verschillende logistieke concepten tegen de beste kosten voor onze klanten. Dit maakt ELCEE dé keuze van de klant voor het leveren en ontwikkelen van producten volgens klantspecificatie.

Over ELCEE
Vlag vanNederland Nederland
+31 78 654 47 77
Vlag vanBelgië België
+32 14 44 37 80
Vlag vanDenemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Vlag vanDuitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Vlag vanFinland Finland
+358 40 028 86 31
Vlag vanPolen Polen
+48 12 361 21 06
Vlag vanZweden Zweden
+46 85 197 06 55
Vlag vanZwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90