Roland Wolf locatie manager ELCEE Duitsland
Geplaatst op:17-12-2019

Nieuwe vestigingsmanager ELCEE

Nieuwe vestigingsmanager ELCEE

Roland Wolf is de nieuwe vestigingsmanager van Elcee a+f GmbH in het Duitse Kitzingen. Hij is verantwoordelijk voor het bedienen van Duitse klanten in zijn regio. Met zijn uitgebreide ervaring in de industriële markt zijn wij ervan overtuigd dat hij de beste man is om het volledige potentieel uit het ELCEE-team in Kitzingen te halen.

Roland heeft meer dan vijftien jaar in de lagerindustrie gewerkt. Als sales engineer en als engineering director heeft hij een schat aan kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van geengineerde componenten. Samen met zijn Duitse ELCEE-team zal hij zich voornamelijk richten op gelaste constructies en gietstukken voor de Duitse markt.

Lasconstructies

ELCEE biedt lasconstructies die voldoen aan strenge kwaliteitseisen, onder andere de stricte internationale normen voor NDT. Niveau II inspecteurs controleren de laswerkplaatsen periodiek en voor de meest voorkomende gebruikte materialen is er goedgekeurde WPS/WPQ-documentatie beschikbaar. Lasconstructies worden niet alleen in Azië geproduceerd, ook beschikt ELCEE over werkplaatsen in Europa.

Gietwerk

ELCEE levert speciale gietstukken van verschillende materialen zoals staal, roestvrij staal, aluminium, ijzer en kunststof. Het grote voordeel van het gieten is dat het een techniek is om in zo min mogelijk stappen een eindproduct te produceren. Dit maakt het een kostenbesparende techniek. Geavanceerde gietstukken combineren een uitzonderlijke sterkte met een laag gewicht en een hoge vervormbaarheid. Het gewicht van het uiteindelijke product kan aanzienlijk worden verminderd en gegoten onderdelen zijn uniforme producten.

Neem contact met ons op

Roland en zijn team zijn gespecialiseerd in de productie van componenten die de productieprocessen optimaliseren. Zij identificeren mogelijkheden om componenten te optimaliseren door middel van las- of giettechnieken, waardoor de total cost of ownership (TCO) van hun klanten wordt verlaagd.

Wilt u uw productieproces optimaliseren en de TCO verminderen?

NEEM CONTACT MET ONS OP
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Beeld van een kaart
Algemeen contact
ELCEE
info@elcee.nl 078 654 47 77

Profiteer van samenwerking

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vertel ons over uw project!

Contact ELCEE
Vlag vanNederland Nederland
+31 78 654 47 77
Vlag vanBelgië België
+32 51 33 77 33
Vlag vanDenemarken Denemarken
+45 98 920 65 6
Vlag vanDuitsland Duitsland
+49 93 21 26 29 10
Vlag vanFinland Finland
+358 40 028 86 31
Vlag vanPolen Polen
+48 12 361 21 06
Vlag vanZweden Zweden
+46 85 197 06 55
Vlag vanZwitserland Zwitserland
+41 62 788 50 90